Digitální chůvička Philips AVENT Baby DECT SCD502/26

Cena s DPH
1 499 Kč
Cena bez DPH: 1 239 Kč
 
Kód produktu: 449846
Philips
 
Chceš ušetřit 100 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 1 399 Kč

Digitální chůvička Philips AVENT Baby DECT SCD502/26 [SCD502-26]

Digitální elektronická chůvička AVENT SCD502 s kvalitním jednostranným přenosem zvuku vám umožní slyšet dítě, i když s ním nejste v jednom pokoji. Mějte spánek a potřeby svého své dítěte pod kontrolou kdekoli v domě a v jeho okolí.

O produktu

    • Vysoce kvalitní přenos zvuku
      Získejte možnost slyšet i sebemenší chichot, brumání nebo škytavka dítěte s dokonale čistým zvukem. Technologie DECT poskytuje vysoce kvalitní, křišťálově čistý zvuk, abyste své dítě mohli poslouchat za všech okolností.
    • Monitorování bez rušení a v soukromí
      Technologie DECT zaručuje nulové rušení ze strany jakéhokoli jiného vysílající zařízení, jako jsou jiná zařízení pro sledování dítěte, bezšňůrové telefony a mobilní telefony. Šifrování údajů zajistí bezpečnost spojení a soukromí, abyste právě vy byli jedinou osobou, která může poslouchat své dítě.
    • Inteligentní světelné indikátory
      Světelné indikátory rozsvícením signalizují úroveň hlasitosti zvuků v dětském pokoji, a to iv případě, má-li rodičovská jednotka zcela ztlumenou hlasitost. Rodičovská jednotka vás upozorní, pokud bude monitor mimo dosah nebo nastane problém s napájením, abyste měli jistotu, že jste v neustálém spojení s vaším dítětem.
    • Napájení ze sítě i bezdrátově
      Rodičovská jednotka funguje dokonale s napájením ze sítě. Pro maximální mobilitu můžete vložit baterie pro bezšňůrové napájení. Vložte dvě 1,5V alkalické nenabíjecí baterie typu R6 AA nebo dvě 1,2V nabíjecí baterie R6 AA. Malá rodičovská jednotka vám také poskytne svobodu bezdrátového dohledu až na 24 hodin před dalším nezbytným dobitím. Tento interval však závisí na druhu baterií a frekvence a délce provozování rodičovské jednotky na baterie.
    • Příjemné noční světlo
      Vaše miminko může být po prvním uložení do postýlky ještě neklidné. Zklidněte a uspěte ho pomocí teplé příjemné záře nočního světla.

Klíčové vlastnosti

    • Bezpečné spojení
    • Dosah až 300 metrů
    • Uspávací světlo a 5 úrovní zvuku
    • Světelná signalizace zvuku
    • Napájení ze sítě nebo bateriemi

 

Technická specifikace
Dosah 300 m
Počet úrovní zvuku 5
Světelná signalizace zvuku Ano
Napájení ze sítě Ano
Bezdrátové napájení Bateriemi, 2 x 1,5V R6 AA nebo 2 x 1,2V nabíjecí R6 AA
Rozměry 220 x 156 x 56 mm
Hmotnost 440 g


Recenze na Digitální chůvička Philips AVENT Baby DECT SCD502/26

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.