Diablo 4 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Diablo 4 - PS4Diablo 4 - PS5
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 455437
BlizzardEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 619 Kč

Diablo 4 [Xbox Series X|S]


O hře

Temnota znovu přichází!



Dlouho očekávané pokračování nabízí pocit temnoty prvního dílu, propracované mechaniky povolání a schopností druhého dílu a plynulou hratelnost dílu třetího. Fanoušci série si jistě přijdou na své!


Po zničení Black Soulstone, poražení Prime Evil a pádu Malthaela, Anděla Smrti, nespočet životů bylo ztraceno a obyvatelé Sanctuary se ocitli v nejtemnějších časech. Léta prošla a jak se hrstka lidí snaží znovu budovat, nebezpečí starší než samotný kraj přichází. Legendární jméno se vynořuje ze zapomnění - Lilith, dcera Mephista a údajný příď samotného lidstva. Její přítomnost na Sanctuary řeže hluboko do srdcí jak chlapů tak žen, kultivujíc to nejhůře v nich a ponechávajíc svět temným, beznadějným místem.


Hra Diablo 4 je pojata jako dokonalá akční RPG a věrné pokračování série Diablo. Vytvořte si hrdinu v jedné z pěti odlišných tříd, z nichž je každý vybaven celou řadou kouzel a schopností. Na dobrodružné cestě vašeho hrdiny přes bohaté a rozmanité scenérie, odhalujíc epický příběh a zapojujíc se do boje s hordami monster a náročných bossů, získávejte zkušenosti a schopnosti a předměty neuvěřitelné moci.


Diablo 4 je pokračování hry Diablo 3, s jednoduchým rozhraním, rychlou akcí a pudovou hratelností, kterou fanoušci série Diablo očekávají a určitě si je užijí. Obsahuje také řadu nových funkcí, které posune Diablo akční RPG zážitek na další úroveň.


Hra nabízí systém povolání, který přináší zpět favority jako barbara, druida, či čarodějnici is dalšími dvěma neohlášenými povoláními!


Tentokrát se musí hrdinové postavit temnotě a nenávisti samotné dcery Mephista a matky lidstva, Lilith. Budete i vy mezi nimi?


Novinkou tohoto dílu je otevřený svět, kde budete potkávat velká monstra, boční úkoly a mise, a také další hráče! Jelikož je svět otevřený a velký, budete mít k dispozici koně, kterého můžete vystrojit a bude vaším věrným společníkem se kterým vtrhnete do boje plynule během okamžiku. Hra jednoho hráče ale není díky této novince ochuzená, téměř všechny překážky, které vás čekají lze splnit samostatně a nemusíte hrát v partě. No vždy jen přes internet, protože offline režim není podporován.


Změna přichází také ke dungeonům, kde procházejí změnou a Blizzard se snaží aby byly temnější, nebezpečnější a strašidelnější. Jsou také náhodně generovány, což přidá k hernímu zážitku neboť každý vstup do dungeonu není nikdy tak jistý! Rovněž obsahuje náhodné události a setkání, které nejsou spjaty pouze k určitému místu, ale mohou se nacházet v různých situacích. Přichází také nový systém dungeon klíčů, kde klíč má speciální vlastnosti pro celý dungeon a tím se změní jeho mechanika, pasti a nebezpečí, ale také zlepší šanci na lepší zbraně a výstroj. Tento systém je podobný mythic klíčům ze hry World of Warcraft nebo mapám z Path of Exile.


Samozřejmě přicházejí i nová monstra a bossové, ale jsou zde i staré známé jako šílenci Fallen, divoký Goatmeni a mnoho dalších. Vaši nepřátelé přicházejí s novými a vylepšenými schopnostmi a affixy, například když má příšera Multishot, tak v případě Fallen Shamana, neoživí jen 1 démona ale 3. Nový Stagger systém vnáší do hry další brutalitu a realitu her nové generace, kde při vašich útocích proti bossům , které omezují pohyb a útoky vašich nepřátel, tak naplňujete Stagger metr, který když je plný tak v případě bosse Ashava jí zlomité čepele a tím snížíte její zranění a nebezpečí vůči vám.


Mnoho nových věcí a zbraní s novými schopnostmi a affixy. Nová Mythic úroveň věcí. Vyrovnaná síla setových a legendárních věcí, aby se celá postava nemusela přizpůsobovat pouze setem. Mythic věci jsou mocné a díky tomu, můžete nosit pouze 1 kus, neboť jsou silné a mají 4 legendární síly. Také přicházejí Runy a Runová slova z Diablo 2, která mají 2 typy: stavové runy a efektové runy.


Výměna a prodej věcí byl vyžadován prvek předchozího D3 titulu. Díky tomu hra obsahuje tento prvek, i když vývojáři chtějí, aby hráči si raději sehnali svou výzbroj normální cestou procházením dungeony atp. Proto jsou věci děleny do 3 kategorií: volný prodej, omezený prodej (vyměnitelné 1 krát) a největší kvalitá věcí není prodejná/vyměnitelná. Na tomto systému se ještě pracuje a není finální.


  • Temnota originální hry Diablo.
  • Systém povolání a schopností hry Diablo 2.
  • Hratelnost a herní mechaniky hry Diablo 3.
  • Povolání barbar, druid, čarodějnice a 2 další.
  • Postavte se matce Lilith.
  • Nový bojový prvek pro každou postavu. Budete moci udělat výpad a vyhnout se tak dobře načasovaným útokům monster a hráčů.
  • Nová Mythic úroveň výstroje a runy.
  • Mnohem více!



Všechny informace zveřejněné o tomto produktu nejsou závazné a mohou se změnit v následujících měsících!




Recenze na Diablo 4

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.