Diablo 4 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Diablo 4 - PS5Diablo 4 - Xbox Series X|S
1 129 Kč
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
 
Kód produktu: 403754
BlizzardEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 699 Kč

Diablo 4 [PS4]


Temnota znovu přichází!
Dlouho očakávané pokračování nabízí pocit temnoty prvního dílu, propracované mechaniky povolání a schopností druhého dílu a plynulou hratelnost dílu třetího. Fanouškové série si určitě přijdou na své!


Po zničení Black Soulstone, poražení Prime Evil a pádu Malthaela, Anděla Smrti, nespočetně životů bylo ztracených a obyvatelé Sanctuary se ocitli v nejtemnějších dobách. Roky přešly a jak sa hrstka lidí snaží znova budovat, nebezpečí starší než samotný kraj přichází. Legendární jméno se vynořuje ze zapomenutí - Lilith, dcera Mephista a údajný předok samotného lidstva. Její přítomnost v Sanctuary řeže hlboko do srdcí jak mužů tak žen, kultivujíc to nejhorší v nich a ponechávajíc svět temným, beznádějným místem.


Hra Diablo 4 je poňata jako dokonalá akční RPG a věrné pokračování série Diablo. Vytvořte si hrdinu v jedné z pěti odlišných tříd, z kterých je každý vybavený celou řadou kouzel a schopností. Na dobrodružné cestě vášeho hrdiny přes bohaté a rozmanité scenérie, odhalujíc epický příběh a zapájejíc se do boja s hordami monster a náročných bossů, získávejte zkušenosti a schopnosti a předměty neuvěřitelné moci.


Diablo 4 je pokračování hry Diablo 3, s jednoduchým rozhraním, rychlou akcí a pudovou hratelností, kterou fanouškové série Diablo očakávají a určitě si je užijou. Obsahuje taktéž množství nových funkcí, které posune Diablo akční RPG zážitek na další úroveň.


Hra nabízí systém povolání, který přináší zpět favority jako barbara, druida, nebo čarodejnici i s dalšími dvěmi neohlášenými povoláními!


Tentokrát se musí hrdinové postavit temnotě a nenávisti samotné dcery Mephista a matky lidstva, Lilith. Budete i vy mezi nimi?


Novinkou tohoto dílu je otevřený svět, kde budete potkávat velká monštra, vedlejší úkoly a mise, a taktéž i další hráče! Protože je svět otevřený a velký, budete mít k dispozici koně, kterého můžete vystrojit a bude vaším věrným společníkem se kterým vtrhnete do boje plynule běhom okamžiku. Hra jednoho hráče ale není díky této novince ochuzená, téměř všechny překážky, které vás čakají se dají splnit samostatně a nemusíte hrát v partě. No vždy jen přes internet, protože offline režim není podporovaný.


Změna přichází taktéž k dungeonům, které prochází změnou a Blizzard se snaží, aby byly temnější, nebezpečnejší a strašidelnější. Jsou taktéž náhodně generované, co přidá k hernímu zážitku, jelikož každý vstup do dungeonu není nikdy stejný! Taktéž obsahuje náhodné události a střetnutí, které nejsou spjaté jen k určitému místu, ale můžou se nacházet v různých situacích. Přichází i nový systém dungeon klíčů, kde klíč má speciální vlastnosti pro celý dungeon a tím se změní nejen jeho mechanika, pasti a nebezpečí, ale taktéž zlepší šanci na lepší zbraně a výstroj. Tento systém je podobný mythic klíčům z hry World of Warcraft anebo mapám z Path of Exile.


Samozřejmě přichází také nová monstra a bossové, no jsou tu i stará známá monstra, jako šílenci Fallen, divocí Goatmeni a mnoho dalších. Vaši nepřátelé přichází s novými a vylepšenými schopnostmi a affixy, například když má příšera Multishot, tak v případe Fallen Shamana, neoživí jen 1 démona ale 3. Nový Stagger systém vnáší do hry další brutalitu a realitu her nové generace, kde při vašich útocích proti bossům, kteří obmezují pohyb a útoky vašich nepřátel, tak naplňujete Stagger meter, který když je plný tak v případe bosse Ashava jí zlomíte čepele a tím snížíte její útoky a nebezpečí vůči vám.


Mnoho nových věcí a zbraní s novými schopnostmi a affixy. Nová Mythic úroveň vecí. Vyrovnaná síla setových a legendárních věcí, aby se celá postava nemusela přizpůsobovat jen setům. Mythic věci jsou mocné a díky tomu, můžete nosit jen 1 kus, protože jsou silné a mají 4 legendární síly. Taktéž přicházejí Runy a Runová slova z Diablo 2, které mají 2 typy: stavové runy a efektové runy.


Výměna a prodaj věcí byl vyžadovaný prvek předešlého D3 titulu. Díky tomu hra obsahuje tento prvok, přestože vývojáři chtějí, aby hráči si raději sehnali svou výzbroj normální cestou procházením dungeony atd. Proto jsou věci dělené do 3 kategorií: volný prodaj, omezený prodaj (vymenitelné 1 krát) a největší kvalita věcí není prodajná/vyměnitelná. Na tomto systému se ještě pracuje a není finální.


  • Temnota originální hry Diablo.
  • Systém povolání a schopností hry Diablo 2.
  • Hratelnost a herní mechaniky hry Diablo 3.
  • Povolání barbar, druid, čarodejnice a 2 další.
  • Postavte se matce Lilith.
  • Nový bojový prvek pro každou postavu. Budete moct spravit výpad a vyhnout se tak dobře načasovaným útokem monster a hráčů.
  • Nová Mythic úroveň výstroje a runy.
  • A mnoho víc!


    Všetky informácie zverejnené o tomto produkte nie sú záväzné a môžu sa zmeniť v nasledujúcich mesiacoch!



Recenze na Diablo 4

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.