Demon Souls PS5

1 489 Kč
1 159 Kč
Cena bez DPH: 958 Kč
 
Kód produktu: 409104
PlayStationEN dabing

Demon Souls [PS5]


Bluepoint Games přinášejí remake PlayStatioon klasiky Demon's Souls. Od základů kompletně přepracovaný a mistrovsky vylepšený remake představuje hrůzy temné fantasy světa plného mlhy pro novou generaci hráčů. Ti, kteří už předtím čelili jejím zkouškám trápení, můžou znovu vyzvat temnotu v ohromující grafice a v neuvěřitelném výkonu.
Král Allant, dvanácý král Boletarie, se na své výpravě za mocí spojí s prastarými dušemi a probudí tak démona z počátku věků, The Old One. S vyvoláním The Old One se po zemi prohnala bezbarvá mlha, co osvobodila děsivá stvoření, které touží po lidských duších. Ti, kterým své duše odhalili, ztratili rozum. Zůstala jim jen touha útočit na ty, kterým rozum zůstal.
Nyní je Boletaria od vnějšího světa odříznuta a rytíři, kteří se odváží proniknout hlubokou mlhou, aby osvobodili zem od její nepříjemné situace, už nikdy nikdo neuvidí. Jako osamělý bojovník, který se postaví zhoubné mlze, musíte čelit největším výzvám, abyste získali titul Přemožitel démonů a poslali The Old One zpět tam, kam patří.
Objevte, kde začala celá cesta
Zažijte původnou výzvu, od základů kompletně přepracovanou. To všechno v ohromující grafice s vylepšeným výkonem, to je svět Boletaria, jaký jste ještě nikdy neviděli.
Staňte se Přemožitelem démonů
Vydejte se do severního království Boletaria - kdysi prosperující země rytířů, nyní sužovanou nevýslovnými tvory a dravými démony. Seznamte se s tajemnými postavami, které okolní svět změnil k nepoznání a odhalte znepokojující příběh Demon's Souls.
Staňte sa mistry v čarodějnictví a souboji
Zdokonalujte vaše bojové schopnosti. Poznejte, kdy se máte posunúout vpřed a kdy počkat, až přide váš čas, protože při každém opožděném švihu a neopatrné chybě riskujete ztrátu těch duší, které jste tak tvrdě posbírali. Odměna za zabití nejsilnějších nepřátel je obrovská a smrt neznamená konec - je to jen další stav bytí.
Čelte těm největším bojovníkům na světě v PVP souboji
S online invazemi se zvyšuje nebezpečí vašeho úkolu. Anebo společně s ostatními svolejte spojence, kteří vám pomohou v boji proti démonům.

Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!
Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Související produkty (1)


Recenze na Demon Souls

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.