Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - PS5Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - Xbox Series X|SDemon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - NSW
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 432407
SEGAEN dabing

Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles [PS4]


Ocitáte se v období Taisho v Japonsku. Tanjiro, dobrosrdečný chlapec, který prodává uhlí, aby si vydělal na živobytí, zjistí, že jeho rodina byla vyvražděna démonem. Aby toho nebylo málo, jeho mladší sestra Nezuko, která jediná útok přežila, byla také přeměněna na jednoho z démonů. I když je Tanjiro zdrcen těmito událostmi, rozhodne se stát zabijákem démonů, aby mohl pomoci sestře stát se znovu člověkem a pomstít svou rodinu.

Smutný příběh sourozenců, kde se proplétají osudy lidí a démonů začíná právě teď! Připojte se k Tanjirovi a sledujte jeho cestu.


Vzrušující bitvy v aréně - osvojte si spoustu velkolepých schopností a překonejte své vyzyvatele v lokálních nebo online soubojích.

Pokračující drama - chopte se Tanjirova meče a veďte ho na cestě stát se zabijákem démonů a pomozte mu proměnit sestru Nezuko zpět na člověka.

Napínavé souboje - akce a drama vyvrcholí ve speciálně upravených arénách, ve kterých se setkáte s mocnými démony, kteří otestují Vaši odvahu.

Originální obsazení dabingu z anime - užijte si autentičnost díky původnímu anglickému a japonskému hlasovému obsazení z anime.



Recenze na Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.