DELL Bezdrátová optická myš MS3320W k notebooku, černá

Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 445558
Dell

DELL Bezdrátová optická myš MS3320W k notebooku, černá [570-ABHK]

DELL MS3320W je designově elegantně navržená bezdrátová myš, která poskytuje působivou přesnost a pohodlí pro nenáročné ovládání počítače. Tato pohodlně tvarovaná bezdrátová myš nebude omezovat váš pohyb při práci.

O produktu

    • Univerzální kompatibilita
      Pracujte efektivně pomocí mobilní bezdrátové myši Dell MS3320W. Jednoduché připojení v duálním režimu vám nabízí možnost spárovat a připojit se k téměř jakémukoli počítači prostřednictvím 2,4 GHz bezdrátového připojení nebo Bluetooth 5.0. Okamžitě spárujte myš k notebooku se systémem Windows přes Bluetooth s Microsoft Swift pair, takže nemusíte pokaždé konfigurovat nastavení systému Windows. Je kompatibilní s různými operačními systémy Windows, Mac, Chrome, Linux a Android a poskytuje maximální flexibilitu.

    • Přesný optický senzor
      Důsledné testování se systémy Dell zajišťuje, že vaše myš je plně spolehlivá a připravená, což výrazně usnadňuje nastavení a rozmístění ve více systémech. Senzor 1600 DPI zajišťuje, že mobilní bezdrátová myš Dell - MS3320W snadno zpracovává obrazovky s vysokým rozlišením. Její optický senzor nabízí přesné sledování a je ideální pro většinu povrchů stolu.

    • Softwarová podpora
      Software Dell Peripheral Manager umožňuje spravovat vaše klávesnice a myši. U bezdrátové bezdrátové myši Dell můžete spárovat a spravovat zařízení, kontrolovat stav baterie, připojení a snadno získat nejnovější aktualizace firmwaru.

    • Kvalitní výdrž baterie
      Díky 36měsíční výdrži baterie vám tato myš zajistí, že se nemusíte starat o výměnu baterie.

Technická specifikace
Typ bezdrátová
Technologie optická
Typ napájení baterie typ AA
Citlivost 1 600 DPI
Počet tlačítek 3
Podpora softwaru Dell Peripheral Manager
Kompatibilita Windows, Mac, Chrome, Linux, Android
Podsvícení ne
Hmotnost jen 65 g
Barva černá

Produktové video


Recenze na DELL Bezdrátová optická myš MS3320W k notebooku, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.