Deathloop (Deluxe Edition) [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
 
Kód produktu: 435464
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Deathloop (Deluxe Edition) [Steam] [PC digital]


DEATHLOOP je střílečkou z vlastního pohledu nové generace od Arkane Lyon, cenami oceňovaného studia stojícího za Dishonored. Ve hře DEATHLOOP se dva soupeřící zabijáci ocitnou na ostrově Blackreef v tajemné časové smyčce, ve které musí prožívat navěky, jeden a tentýž opakující se den. V roli Colta je vaší jedinou šancí na únik likvidace osmi klíčových cílů před dalším obnovením dne. Učte se z každého cyklu - zkoušejte nové postupy, sbírejte informace a hledejte nové zbraně a schopnosti. Udělejte cokoliv, čím dokážete smyčku přerušit.


Vlastnosti:


  • Když napoprvé neuspěješ... zemřeš, a pak znovu - Každá nová smyčka je příležitostí ke změně. Využívej znalosti, které získáš v předchozích pokusech, a obměňuj svůj herní styl - ať už se budeš plížit po okolí nebo se vhrneš střemhlav do boje. V každé smyčce můžeš odhalit nová tajemství, získat informace o svých cílech i celém ostrově a rozšiřovat svůj arzenál. S nadpřirozenými schopnostmi a brutálními zbraněmi musíš využít každý nástroj, který máš po ruce, a devastujícím způsobem likvidovat vše, co ti vstoupí do cesty. Jen chytrým výběrem svého vybavení v této divoké hře na lovce a kořist přežiješ.
  • Hra pro jednoho hráče okořeněná smrtící hrou pro více hráčů - Budeš hrdinou nebo ničemníkem? V roli Colta se vydáš napříč ostrovem Blackreef po stopách svých cílů, pokusíš se prolomit časovou smyčku a získat svobodu. Celou dobu ti však po krku pojede Julianna, kterou může ovládat další hráč. Takže pokud máš zrovna náladu na nějakou podlost, ujmi se role Julianne, připoj se do hry jiného hráče a pokus se v ní Colta zabít. Možnosti hry více hráčů jsou naprosto dobrovolné a hráči si mohou vybrat, zda chtějí Julianne ve své kampani nechat ovládat umělou inteligencí.
  • Ostrov Blackreef - ráj i vězení - Studio Arkane je známé svými umělecky zpracovanými světy s rozvětvenými možnostmi hry. DEATHLOOP nabídne strhující retro-futuristické prostředí inspirované 60. léty, které působí jako nedílná součást thry. Blackreef může působit jako stylováříše divů, avšak pro Colta je to hlavně vězení, svět ovládaný úpadkem, kde smrt nemá žádný význam a jediným úkolem trestanců je držet ho v zajetí a řádně se u toho bavit.

Deathloop (Deluxe Edition) obsahuje:

  • Hru Deathloop
  • Originální výběr soundtracků - přístup k soundtracku a jeho přehrávání vyžaduje naformátované USB zařízení pro uložení
  • Dva trinkety
  • "Sharpshooter" Julianna + .44 Karat Fourpounder Skins
  • "Party Crasher" Colt + Eat The Rich Tribunal Skin

  • Název vydavatele: Bethesda Softworks
  • Název vývojáře Arkane Lyon
  • Datum vydání: 14.09.2021
  • Pegi: 18
  • Žánr: Akční/FPS
    Minimální požadavky:
    Operační systém: 64 bit Windows 10 verze 1909 nebo vyšší
    Procesor: Intel Core i5-8400 @ 2.80GHz nebo AMD Ryzen 5 1600
    Paměť: 12 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia GTX 1060 (6GB) nebo AMD Radeon RX 580 (8GB)
    Pevný disk: 30 GB volného místa
    DirectX: Verze 12


    Jedná se o digitální verzi hry Deathloop (Deluxe Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2021 ZeniMax Media Inc. Developed in association with Arkane Studios. Deathloop, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na Deathloop (Deluxe Edition) [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.