Death Stranding CZ[Steam]

Digitální distribuce
1 509 Kč
1 029 Kč
Cena bez DPH: 850 Kč
 
Kód produktu: 411972
505CZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Death Stranding CZ[Steam] [PC digital]

Cesta mezi životem a smrtí
Lidé si vytvořili "Stěny" a přizpůsobily se žití v izolaci. Death Stranding je kompletně nový typ akční hry, kde cílem hráče je propojit izolované města a roztříštěnou společnost. Hra je vyrobena tak, že prvky, včetně příběhu a gameplayu, jsou svázány spolu tématem "Strand" nebo spojení. Jak Sam Porter Bridges, se pokusíte spojit rozdíly ve společnosti tak, že vytvoříte nové vazby nebo "Strands" s ostatními hráči po celém světě.

Zítřek je ve vašich rukou
Po kolapsu civilizace, Sam Bridges musí cestovat napříč zpustošenou krajinou po níž lezou hrozby z druhého světa, aby zachránil lidstvo na pokraji vymření. Od legendárního tvůrce Hidea Koji přichází nová, žánr definující zkušenost pro systém PlayStation 4.

Cesta ke spojení roztříštěné společnosti
S přízraky sužujúcimi krajinu, kde planeta je na pokraji masového vyhynutí, je na Samovi Bridges aby putoval napříč opuštěnou pustinou a zachránil lidstvo od blížící se destrukce.

Sam Bridges musí vzepřít světu zcela transformovaném díky Death Stranding. Nosící odpojené zbytky naší budoucnosti v jeho rukou, se vydá na cestu spojení roztříštěného světa krok za krokem.

Co je záhada Death Strandingu?
Co objeví Sam na silnici před sebou?
Neobvyklý herní zážitek má tyto odpovědi a ještě více.

V hlavních rolích Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner a Guillermo del Toro, Death Stranding je unikátní a nezapomenutelná hra.



Jedná se o digitální verzi hry Death Stranding, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabingHU titulky

Recenze na Death Stranding CZ[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.