Death Stranding CZ PS4

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 379734
PlayStationCZ titulky4K HDR dynamic 4K gaming
 
Chceš ušetřit 520 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Death Stranding CZ [PS4]


Cesta mezi životem a smrtí
Lidé si vytvořili "Zdi" a přizpůsobili se žití v izolaci. Death Stranding je kompletně nový typ akční hry, kde cílem hráče je propojit izolovaná města a roztříštěnou společnost. Hra je vyrobena tak, že prvky, včetně příběhu a gameplaye, jsou svázané spolu tématem "Strandu" neboli spojení. Jako Sam Porter Bridges, se pokusíte spojit rozdíly ve spoločnosti tak, že vytvoříte nové vazby neboli "Strands" s ostatními hráči po celém světě.
Zítřejšek je ve Vašich rukách
Po kolapsu civilizace, Sam Bridges musí cestovat napříč spustošenou krajinou po které lezou hrozby z druhého světa, aby zachránil lidstvo na pokraji vyhynutí. Od legendárního tvůrce Hidea Kojimy přichází nová, žánr definující zkušenost pro systém PlayStation 4.
Cesta na spojení roztříštěné společnosti
S přízraky sužujícími zem, kde planeta je na pokraji masového vyhynutí, je na Samovi Bridgesovi aby putoval napříč opuštěnou pustinou a zachránil lidstvo od blížící se destrukce.
Sam Bridges se musí vzepřít světu úplně transformovaném díky Death Stranding. Nosíc odpojené zbytky naší budoucnosti v jeho rukou, sa vydá na cestu spojení roztříštěného světa krok za krokem.
Co je záhada Death Strandingu?
Co objeví Sam na ceste před sebou?
Neobvyklý herní zážitek má tyto odpovědi a ještě mnohem víc.
V hlavních rolích Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner a Guillermo del Toro, Death Stranding je unikátní a nezapomenutelná hra.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingHU titulky

Recenze na Death Stranding CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.