Dead Rising Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dead Rising - PS4Dead Rising - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 357344
CapcomEN dabing

Dead Rising [XBOX ONE]


HD předělaná verze, která v rámci 10. výročí série Dead Rising přichází na next-gen konzole.

Survival horor od společnosti Capcom, jehož hlavím hrdinou je novinář Frank West, který neustále slídí po nějaké senzaci, až se mu to jednou nevyplatí. Frank se vydá za potenciálním sólokaprem do malého, tichého městečka jen proto aby zjistil, že se zde jaksi přemnožili zombíci. Frank se snaží uniknout a ukryje se do velkého nákupního centra. Místo bezpečí se však dostane do epicentra záplavy zombies a nezbude mu nic jiného než bojovat a využitím celé řady zbraní i předmětů statečně čelit neustávajícím vlnám zombie, který se množí snadno.

V roli Franka se můžete volně pohybovat po celém nákupním centru a využívat cokoli co je ve prospěch nepřátel tak přátel. A to tak zbraně, ale i dopravní prostředky.

Nebezpečných zombie můžete překonávat různě. V průběhu svého boje za přežití a objevení podstaty celého zombie útoku Frank potká i několik dalších přeživších lidí. Pokud se na ně nevykašle a pomůžete jim, můžete být odměněn důležitou stopou vedoucí z tohoto strašlivého místa. Jedním význačným prvků ve hře Dead Rising je dynamický čas, který neustále plyne a má vliv na chování zombie. Zelený mozkožrouti (kterých je mimochodem hned několik druhů) jsou totiž mnohem nebezpečnější po setmění než přes den, a už vůbec by se vystavili na přímé sluneční světlo. To by je zcela jistě zabilo.


  • Vylepšená grafika
    Využívá nové hardwarové systémy, novou HD verzi hry Dead Rising si můžete vychutnat v úžasném 1080p při 60 fps.

  • Oblečte se pro úspěch
    Nová verze hry představuje všechny DLC kostýmy.

  • Začátek
    Originál, který rozpoutal 10letou sérii ničení zombie soupeřů. Prozkoumejte rozlehlé vnitřní území Willamette Mall.

  • 10 let poprav zombie
    Rok 2016 se bude nést ve znamení Dead Rising a jak lépe oslavit 10. narozeniny, ne-li kompletním předěláním série?