Dead Rising Collection XBOX 360

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 227827
CapcomEN dabing

Dead Rising Collection [XBOX 360]

Balení obsahuje hry Dead Rising , Dead Rising 2 , Dead Rising 2 : Off the Record a dva prémiové DLC balíčky Case West a Case Zero .


Dead Rising

Survival horor od společnosti Capcom , jehož hlavím hrdinou je novinář Frank West , který neustále slídí po nějaké senzaci, až se mu to jednou nevyplatí . Frank se vydá za potenciálním sólokaprem do malého a tichého městečka jenom aby zjistil, že se zde jaksi přemnožili zombíci . Frank se snaží uniknout a ukryje se do velkého nákupního centra . Místo bezpečí se však dostane do epicentra záplavy zombies a nezbude mu nic jiného než bojovat a využitím celé řady zbraní i předmětů statečně čelit neustávajícím vlnám zombíků , který se množí snadno.

V roli Franka se můžete volně pohybovat po celém nákupním centru a využívat cokoli co je ve prospěch nepřátel i přátel. A to tak zbraně, ale i dopravní prostředky .

Nebezpečných zombíků můžete překonávat různě. V průběhu svého boje za přežití a objevení podstaty celého zombie útoku Frank potká i několik dalších přeživších lidí. Pokud se na nich nevykašle a pomůžete jim, může být odměněn důležitou stopou vedoucí z tohoto strašlivého místa. Jedním význačným prvků v Dead Rising je dynamický čas, který neustále plyne a má vliv na chování zombíků. Zelený mozkožrouti (kterých je mimochodem hned několik druhů) jsou totiž mnohem nebezpečnější po setmění než přes den, a už vůbec by se nevystavili na přímé sluneční světlo. To by je zcela jistě zabilo.



Dead Rising 2

Pokračování zábavné zombie akce se odehrává několik let po svém předchůdci v Městě hříchu. Po tom, co se virus nepodařilo izolovat ve Willamete, rozšířil se po celých Spojených státech amerických.

Hru začínáte v Las Vegas, kde budete řezat jednoho zombíka za druhým! K tomu Vám poslouží množství zbraní či předmětů. Od motorové pily, přes ruletu, až po elektrickou kytaru a maketu obřího telefonu. V prostředcích k ničení zombie se zkratka fantazii meze nekladou! Avšak právě svou šíleností a nekonečnými možnostmi jak se vypořádat s odpornými zombie, hra zabaví nejednoho milovníka her a filmů se zombie tématikou (a nejen těch ...).



Dead Rising 2: Off the Record

V Dead Rising 2 : Off the Record se fotograf a hrdina původního Willamette incidentu z Dead Rising , Frank West dostává do centra pozornosti. Zapomeňte na to , co víte o Dead Rising 2 , Frank West je opět ve hře !

Nový" Off the Record" děj znamená zcela nový Dead Rising 2 zážitek. Frank se musí postavit proti více nepřátelům, postavit si více šokujících kombo zbraní , sledovat jedinečnou strukturu misí a prozkoumat zcela nové oblasti Fortune City . Franků návrat znamená návrat jeho věrného fotoaparátu, který Vám umožňuje vydělat si Prestige Points u příležitosti specifických fotografií, které jsou odstupňovány podle kritérií , jako jsou horor, drama, erotika a brutalita .

Kromě nového scénáře a herních vylepšení nabízí Dead Rising 2 : Off the Record sadu technických změn , včetně optimalizace načítání , lepší síťový výkon a množství vylepšení systému , aby přinesl ještě uspokojivějšího Dead Rising zážitek .

  • Frank West je zpět. Hrdina původního Dead Rising .
  • Fortune City jak ho neznáte. Prožijte trochu jinak převyprávěné vypuknutí ve Fortune City očima a kamerou fotožurnalista Franka Westa.
  • Nový příběh a mise jedinečné pro Franka Westa
  • Nové prostředí
  • Noví nepřátelé a psychotické Psychos
  • Nové bláznivé a kombo zbraně
  • Nové předměty a vozidla
  • Zachytit klasické, násilné, děsivé, humorné Dead Rising okamžiky, získejte body prestiže a splňte zcela nové mise s novou a vylepšenou Frankovou kamerou.
  • Hra je plná technických vylepšení, systémových vylepšení a aktualizace funkcí pro vytvoření rychlejšího, plynulejšího a ještě uspokojujúcejšieho Dead Rising zážitku.



  • Recenze na Dead Rising Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.