Dead Island 2 CZ (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dead Island 2 CZ (Day One Edition) - PS4Dead Island 2 CZ (Day One Edition) - PS5
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 450720
DeepCZ titulky
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 619 Kč

Dead Island 2 CZ (Day One Edition) [Xbox Series X|S]

Oblíbená sága se zombiemi se vrací s jedinečnou kombinací hororu, temného humoru a bláznivým vražděním zombií, které dohromady tvoří epické brakové dobrodružství.
Uvidíme se v pekle!


Day One Edition obsahuje:

  • Dead Island 2 plnou hru
  • Zažijte silný narativní zážitek vzdávající hold vizuálním a vypravěčským technikám žánru thrillerů.
  • Memories of Banoi Pack Memories of Banoi Pack obsahuje dvě jedinečné zbraně: válečnou hůl Banoi a baseballovou pálku Memories of Banoi. Dále pak speciální kartu schopností Personal Space, která slaví původní hru Dead Island – nezbytný přídavek do arzenálu každého zabijáka zombií.

O hře:

Smrtící virus se šíří po Los Angeles a mění jeho obyvatele na žravé zombie. Město je v karanténě a armáda ustoupila. Jste pokousáni, nakaženi, ale víc než jen imunní a učíte se využívat svou vnitřní zombii.
Budoucnost LA (a lidstva) držíte v rukou pouze vy a hrstka dalších vychloubačných kreténů, kteří jsou vůči tomuto patogenu náhodou odolní. Zatímco budete odhalovat pravdu za epidemií, zjistíte, kdo – nebo co – jste zač. Prožijte, vyvíjejte se, zachraňte svět – prostě další den v LA!
Dead Island 2 je strhující akční RPG z pohledu první osoby, která hráče zavede na zcela nové hřiště. Prozkoumejte ikonické Los Angeles utopené ve vnitřnostech, stylové, živé a zamořené zombie. Seznamte se s úžasnými postavami. Zabíjejte nespočet protivníků s neuvěřitelně krvavými detaily. A vyviňte se a staňte se ultimátním zabijákem zombií.

Herní režimy

  • Prozkoumejte pekelné Los Angeles
    Dead Island 2 hráče zavede do těch nejslavnějších lokací Města andělů, nyní potřísněných hrůzou, během vzrušující brakové výpravy z živého předměstí Beverly Hills po svéráznou promenádu ??Venice Beach.
  • Brutální kontaktní sandbox
    Souboje nabídnou ten nejintenzivnější, brutální a násilný zážitek z pohledu první osoby, se spoustou zbraní a taktických (a krvavých) možností, jak se prosekat hordou zombií. Ať už budete krájet, drtit, pálit či trhat, chceme, abyste to skutečně pocítili.
  • Staňte se ultimátním zabijákem zombií
    Na výběr máte šest postav, přičemž každá má vlastní jedinečnou osobnost a dialogy. Schopnosti každého zabijáka si můžete kompletně přizpůsobit díky našemu zcela novému systému schopností, který vám umožní okamžitě přerozdělit body a vyzkoušet si ty nejšílenější kombinace.
  • Zamoření zombií
    Jste připraveni užít si jeden z nejpokročilejších systémů likvidace ve hrách? Naše LA se hemží zombiemi, které vypadají a chovají se naprosto realisticky. Tyto zmutované obludy jsou oživeným, prohnilým srdcem Dead Island 2 s desítkami odlišných druhů zombií, z nichž každý má vlastní mutace, útoky a stovky vizuálních variant s motivy LA. Naše monstra jsou neutuchající, nároční a skuteční obyvatelé Los Angeles. Dokážete přežít?
  • Filmové kooperativní dobrodružství
    Jako správný zážitek RPG nabízí Dead Island 2 spoustu napínavých úkolů, šílenou hrstku postav a strhující brakový příběh, který vás skutečně ponoří do svého zvráceného světa. Znovuhratelnost je zaručena. K tomu přidejte bláznivý kooperativní režim až pro tři hráče a zůstanete v LA na velmi dlouhý (a brutální) výlet.

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Dead Island 2 CZ (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.