DC Justice League: Cosmic Chaos Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA DC Justice League: Cosmic Chaos - PS5DC Justice League: Cosmic Chaos - Xbox Series X|SDC Justice League: Cosmic Chaos - NSW
Cena s DPH
439 Kč
Cena bez DPH: 363 Kč
 
Kód produktu: 456587
OutrightEN dabing

DC Justice League: Cosmic Chaos [PS4]

 

O hře

Spojte se proti chaosu ve zcela novém dobrodružství s otevřeným světem, kde se Justice League setká s panem Mxyzptlkem, mocným vtipálkem z 5. dimenze.

Oblečte se jako Batman, Wonder Woman a Superman a postavte se proti některým z nejmocnějších superpadouchů ve vesmíru DC; včetně Bizarry, Starro the Conqueror, Clayface a mnoha dalších v epickém boji o nastolení míru v Happy Harbor.

DC Justice League: Cosmic Chaos vám dává svobodu hrát po svém v akčních misích, vyčerpávajících bojích a odvážných výzvách! Leťte kolem Happy Harbor jako Superman nebo se pohánějte oblohou jako Wonder Woman, výběr je na vás!

Pomocí každého superhrdiny pomozte vyřešit hádanky, porazit nepřátele a odemknout skvělé oblečení a speciální vylepšení. Hrajte s přáteli nebo rodinou v kooperativním režimu okamžité akce pro 2 hráče a mějte svobodu objevovat Happy Harbor, domov Justice League.

Dokážete zastavit chaos pana Mxyzptlka a přinést mír do Happy Harboru?

Klíčové vlastnosti

  • Staňte se hrdinou Happy Harboru
    Bojujte s odemykatelnými elementárními útoky a ikonickými pohyby a brněním, včetně Superman's Heat Vision, Wonder Woman's Truth's Pull a Batmanových explodujících Batarangů.

  • Vydejte se na hrdinské vedlejší mise
    Hledejte v Happy Harbor stopy, které vás zavedou k darebákům, odměnám a tajným místům.

  • Sbírejte a vylepšujte
    Vylepšete herní zážitek pomocí vlastního oblečení a Artefaktů spravedlnosti, 30 mocných útočných a obranných předmětů včetně luku Green Arrow a Havranova pláště.

Trailer


Recenze na DC Justice League: Cosmic Chaos

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.