Darksiders 2 (Deathinitive Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Darksiders 2 (Deathinitive Edition) - XBOX ONEDarksiders 2 (Deathinitive Edition) - NSW
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 313306
THQEN dabing

Darksiders 2 (Deathinitive Edition) [PS4]

Staňte se děsivou silou, které se každý obává a jejíž nikdo nemůže uniknout. Smrt ožívá v Darksiders 2.

Darksiders 2 sleduje příběh Smrti, jednoho ze Čtyř jezdců apokalypsy, v akcí nabitém příběhu, který běží paralelně událostem v původní hře Darksiders . Na své epické výpravě se Smrt vydává do rozlehlé herního světa ve snaze vykoupit jméno svého bratra, Války, jezdce, který je ve hře Darksiders obviňován, že předčasně spustil Apokalypsu.

Stejně jako původní hra Darksiders , je i pokračování série především hack'n slash adventurou. Hra se odehrává v prostředí podsvětí, včetně města White City, kde žijí andělé a plovoucí pevnosti The Eternal Throne, kde Pánové mrtvých střeží duše, které musí být očištěny.

Přestože je Smrt nejobávanějším ze Čtyř jezdců, její fyzické schopnosti se velmi odlišná od schopností jejího bratra, Války. Smrt je mnohem dynamičtější a spoléhá na kombinaci útoků na blízko a na dálku. V boji je primární zbraní Smrti její obrovská ikonická kosa, se širokou škálou jiných zbraní a využitelných předmětů, které musíte nasbírat v průběhu hry. Zbraně mohou být obouruční, na svoji ochranu můžete získat vylepšovateľné brnění a Smrt má přístup ke svému děsivému a mocnému koni, zoufalství.



  • Staňte se nejobávanějším z legendárních Čtyř jezdců, schopným zničit celé světy a porazit síly Nebe, nebo Pekla.
  • Epický svět, který se nepodobá nic, co jste kdy viděli v unikátním stylu Joea Mada.
  • Prozkoumejte úžasné herní prostředí připomínající nebe a peklo.
  • Přizpůsobte si svůj zážitek s rozmanitými zbraněmi, brněními tříd Slayer, Necromancer a Wanderer spolu se stromem schopností tříd Hrabinger a Necromancer, které Vám umožňují vytvořit svou vlastní Smrt.
  • Prohlédněte obrovský otevřený herní svět, plňte desítky vedlejších úkolů a přizpůsobte si svou Smrt s plnohodnotným systémem zvyšování úrovní, stromům dovedností a nekonečnými kombinacemi výbavy.
  • Smrt je mrštná a agilní postava schopná neuvěřitelných akrobatických výkonů, které Vám umožňují prozkoumat herní svět jako nikdy předtím.



    Deathinitive Edition obsahuje navíc:

  • Všechny vydané stahovatelné rozšíření integrované do hry, které nabízejí celkem více než 30 hodin herní doby (Maker Armor Set, The Abyss Forge, The Demon Lord Belial, Death Rides, Angel of Death, Deadly Despair, Shadow of Death, Mortis Pack , Rusanov’s Axe, Van Der Schmash Hammer, Fletcher' s Crow Hammer, Mace Maximus, Argul’s Tomb).
  • Nativní rozlišení 1080p.
  • Vylepšený grafický renderovací engine pro vyšší vizuální kvalitu, zejména v oblasti osvětlení a stínů.
  • Lepší a propracovanou grafiku úrovní, postav a prostředí.
  • Přepracovanou a vyladěnou herní rovnováhu.


  • Recenze na Darksiders 2 (Deathinitive Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.