Dark Messiah of Might and Magic: Elements XBOX 360

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 8752
Ubisoft

Dark Messiah of Might and Magic: Elements [XBOX 360]

3D akční titul okořeněný jen velmi jemně PRG prvky, jež vás zavede do dříve neprozkoumané části světa Might and Magic, regionu Ashan, který je stižen apokalyptickým proroctvím. Tím proroctvím je Temný Mesiáš.

Jste obsazeni do role mladého hrdiny Saretha, který byl trénován v umění boje i magii, aby se utkal právě s Temným Mesiášem. Než se k němu dostanete, budete muset projít 12ti úrovněmi světa Ashan, kde na vás bude čekat široká škála nepřátel včetně draků, goblinů i nemrtvých, s nimiž budete vy jako Saretha bojovat prostřednictvím devastujících kouzel a více než 40 střelnými, bodnými i sečnými zbraněmi.

RPG prvek ve hře představuje možnost volby povolání (mág, bojovník, vrah), vylepšování základních vlastností (zranění, zdraví, odolnost, rychlost) a učení nových útočných i obranných pohybů a kouzel.

Nechybí ani podpora multiplayeru pro 32 hráčů skrze LAN i internet, kde máte na výběr ze 4 povolání a 2 ras. K dispozici jsou jak módy klasické (například DeathMatch), tak i nové (Evolution). O technologický základ hry se postaral Source engine od Valve použitý v Half-Life 2, který zajišťuje nejenom vizuální přitažlivost, ale také slušný výkon na širokém spektru různých konfigurací, rady speciálních efektů, podporu reálné fyziky, vysokou interaktivitu lokací a další .

  • 12 rozmanitých úrovní světa Ashan.
  • 40 sečných, bodných i střelných zbraní.
  • Magie v podobě útočných prvků.
  • Výběr postavy ze tří povolání. Multiplayer až pro 32 hráčů prostřednictvím LAN nebo internetu.
  • U

  • Recenze na Dark Messiah of Might and Magic: Elements

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.