Curved Space Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Curved Space - PS4Curved Space - Xbox Series X|S
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 432007
MaximumEN dabing

Curved Space [PS5]


Curved Space je intenzivní arkádová střílečka, která přebírá klasický vzorec a vrhá jej do nejpodivnějších končin vesmíru. Bojujte s vesmírnými pavouky napadajícími zakřivené krajiny, kde kulky objímají terén, zatímco horizont prudce klesá z dohledu.


Hráči inspirovaní arkádovými klasikami budou muset lovit vylepšení zbraní, zatímco se budou uhýbat nepřátelské palbě, trhat interdimenzionální narušení a bojovat s obrovskými bossy. Snadno se to naučíte během procházení přes rozvětvenou a příběhově orientovanou kampaň, těžší už bude následovat slávu žebříčků.


Klíčové vlastnosti hry:

 

  • Vychutnejte si intenzivní akce tradičních 2D stříleček v pokřiveném 3D světě. Lezte na stěny, překlopte se na druhou stranu prostředí a zažijte dechberoucí výhledy.
  • Hrajte hru svým stylem a dostaňte se na přední místa v žebříčku. Zažijte trýznivou cestu svého vesmírného pilota v kampani, postavte se novým výzvám a otestujte své schopnosti v herních režimech Daily, Arena, Survival nebo Endless.
  • Dostaňte se do správné nálady díky vysokoenergetickým soundtrackům, které byly vytvořeny ve spolupráci s umělci jako Scandroid, 3Force nebo Weekend.
  • Sbírejte ohromné množství vylepšení, schopností a zbraní. Zbraně jsou rozmanité (od laserů po plamenomety).

 


Recenze na Curved Space

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.