Curse of the Sea Rats Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Curse of the Sea Rats - PS4Curse of the Sea Rats - PS5
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 455976
PQubeEN dabing

Curse of the Sea Rats [NSW]

 

O hře

Curse of the Sea Rats je platformová adventura „ratoidvání“ s láskyplně vytvořenými, ručně kreslenými animacemi.

Vydejte se na výpravnou cestu čtyř vězňů britského impéria, které na potkany proměnila notoricky známá pirátská čarodějka Flora Burn. Aby znovu získali svá lidská těla, budou muset bojovat s nebezpečnými šéfy, odhalit tajemství rozsáhlého irského pobřeží a nakonec chytit čarodějnici, která je proklela.

Klíčové vlastnosti

  • Bohaté umění a animace
    Nádherná ručně kreslená animace inspirovaná klasickými animovanými filmy a zlatým víkem 2D plošinovek se hladce kombinuje s detailními 3D prostředími a vytváří ohromující zážitek z 2,5D plošinovky.

  • Svoboda a průzkum
    Zmapujte svůj postup v masivním nelineárním světě, když se pokusíte vystopovat pirátskou čarodějnici, která vás proklela. Když jste ztroskotali na irském pobřeží v 18. století, budete potřebovat víc, než jen své dovednosti, abyste si razili cestu ke svobodě.

  • Čtyři hratelné postavy
    Objevte čtyři hratelné postavy - David Douglas, Buffalo Calf, Busse a Akane Yamakawa, z nichž každá přináší jedinečný herní styl, který vám pomůže překonat nepřátele! Hrajte sami nebo až se třemi přáteli v místní kooperaci.

  • Vylepšete schopnosti a dovednosti
    Vylepšete jedinečné schopnosti své postavy během svého dobrodružství - odemkněte nové speciální dovednosti, posílte útok a obranu nebo se naučte mocná kouzla!

  • Obrovské dobrodružství
    Před námi je obrovská síť cest a objevů v pátrání s více než 12 hodinami obsahu. Dokážete zvládnout každou postavu, najít všechna skrytá tajemství a odemknout každý konec?

Trailer


Recenze na Curse of the Sea Rats

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.