Cupid Parasite (Day One Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 369 Kč
Cena bez DPH: 1 131 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 435337
IdeaEN dabing

Cupid Parasite (Day One Edition) [NSW]


Budete hrát jako Lynette Mirror, svatební poradkyně a dohazovačka, která je také tajně Cupid, bohyně lásky. Ale ona sama najde svou „shodu“, když má za úkol opravit „parazitickou pětku“, skupinu pěti mužů, kteří jsou očividně tak beznadějní, že jim rande nezíská ani skutečná bohyně. Pomůžete jim jediným způsobem, jakým víte: inscenováním televizní reality show samozřejmě!


A pokud jste někdy hráli hru otome nebo jste dříve sledovali romantický film, budete vědět, co bude následovat: jeden z těchto idiotů se dokonce může stát vaším idiotem. Pečlivým výběrem dialogu a identifikací „typů lásky“ chlapců můžete na jednoho z nich zapůsobit natolik, že vás bude chtít uhladit.


Vlastnosti


  • Jsi ten někdo? - Najděte svůj ideální typ lásky prostřednictvím seznamovacího dotazníku! Každý člen Parasite 5 má jiný typ lásky, což znamená, že partner, se kterým skončíte, bude záviset na výsledcích dotazníku. Chcete prozkoumat různé druhy lásky? Nová hra+ umožňuje hráčům manuálně vybrat trasu vaší postavy a dokonce může odemknout další milostná spojení...
  • Nejprve přijde láska, pak přijde manželství - Odpovědi, které si vyberete při výběru příběhu, mohou zvýšit vaši úroveň lásky s postavou. Pokud se některé postavě líbí vaše odpověď, zažijete vlnu lásky. Náročnost můžete povýšit vypnutím animací Love Surge v nabídce. K dosažení skutečného konce trasy je zapotřebí konkrétní úroveň lásky!
  • K dispozici je vývojový diagram, který sleduje průběh příběhu. Jděte do a z již zažitých scén, abyste se vrátili ke svým volbám příběhu. Pomocí vývojového diagramu si můžete zopakovat trasy a/nebo znovu prožít všechny nezapomenutelné scény!

Day One Edition obsahuje:


  • Hra Cupid Parasite Nintendo Switch (s reverzibilním krycím pouzdrem)
  • 6 vyměňovacích karet
  • Nálepkové album
  • Oboustranný plakát velikosti A2
  • Sběratelský Box


Recenze na Cupid Parasite (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.