Crysis:Trilogy (Remastered) CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Crysis:Trilogy (Remastered) CZ - XBOX ONE
Cena s DPH
1 159 Kč
Cena bez DPH: 958 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 433965
CrytekCZ titulky

Crysis:Trilogy (Remastered) CZ [PS4]


Crysis Remastered Trilogy obsahuje každou kampaň pro jednoho hráče od legendárních stříleček z pohledu první osoby Crysis, Crysis 2 a Crysis 3 optimalizovaných pro PS4. Zažijte dobrodružství v tomto skvělém balíčku "vše v jednom".


Crysis Remastered:

Jednoduchá záchranná mise začíná bojištěm nové války, kdy se mimozemští útočníci objeví nad řetězcem ostrovů Lingshan. Hrajete za super vojáka Nomada a jste vyzbrojeni výkonným nanooblekem vybaveným schopnostmi rychlosti, síly, brnění a maskování. Využijte rozsáhlý arzenál modulárních zbraní a upravte své taktiky a výstroj, abyste ovládli nepřátele v obrovském světě pískovišť.


Crysis 2 Remastered:

Cizinci se vrátili do světa zpustošeného klimatickými katastrofami. Když útočníci pustoší New York a začnou útok, který ohrožuje úplné zničení lidstva, jen vy máte technologii k vedení boje. Vybaven vylepšeným Nanosuitem 2.0, přizpůsobte si oblek a zbraně v reálném čase a odemkněte nové výkonné schopnosti v boji o přežití lidstva.


Crysis 3 Remastered:

Když se vrátíte do boje jako super voják Prorok, pokračuje pátrání po mimozemšťanovi Alfa Cephovi, ale nyní musíte odhalit i pravdu o C.E.L.L. Corporation, která z New Yorku udělala rozlehlý městský deštný prales chráněný obrovským nanodomem. Bojujte v sedmi odlišných okresech a zdecimujte své protivníky v plameni hrubé síly pomocí vynikající technologie Nanosuit, nebo použijte utajení k dosažení svých cílů a staňte se tichým zachráncem lidstva. Vybaven vaším silným a smrtícím novým lukem Predator, neexistuje žádný špatný způsob, jak zachránit svět.



Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Crysis:Trilogy (Remastered) CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.