Crusaders: Thy Kingdom Come [Steam]

Digitální distribuce
229 Kč
79 Kč
Cena bez DPH: 65 Kč
 
Kód produktu: 434931
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Crusaders: Thy Kingdom Come [Steam] [PC digital]


Všechno se to stalo v nejtemnějším století středověké Evropy, když vizionářský papež zapálil plameny první křižácké výpravy a spojil soupeřící národy z jedné jediné příčiny: dobýt Svatou zemi. Crusaders: Thy Kingdom Come vypráví náročný příběh z mise na misi této velké kampaně očima zvoleného rytíře a zaznamenává jeho boje, aby se v řadách vyšvihl výše a aby získal moc a bohatství na cestě z Konstantinopole do Jeruzaléma.


Vlastnosti:


  • Heroes - Crusaders: Thy Kingdom Come nabízí pět pozoruhodných osobností z pěti velkých národů středověké Evropy, z nichž každý má jiné pozadí, bohatství, bojové schopnosti, cíle a sny. Postupný vývoj Vaší postavy musí být znám z RPG: získává zkušenosti, hodnotí, posiluje a zefektivňuje. Každý hrdina má jiný soubor dovedností, díky kterým je každý hrdina jiný, dokonce i hrdinové stejné národnosti, pokud se někdo rozhodne hrát hru znovu od začátku. Různé schopnosti a výchozí zdroje pěti hlavních hrdinů vyžadují v bitvách různé taktiky a nabízejí mnoho způsobů, jak dosáhnout konečného vítězství.
  • Obrovské armády na obrovských bojištích - Crusaders: Thy Kingdom Come nabízí velmi rozmanité terény, které navodí atmosféru dalekých zemí, kde křižáci pochodovali směrem k Jeruzalému - od středomořských borových lesů až po pusté skalní pouště Svaté země. Topografické prvky (kopce, údolí, svahy atd.) výrazně ovlivňují taktiku a výsledek bitev. Je to také první RTS, kde je fyzika jedním z nejdůležitějších faktorů ve hře (kde se skály řítí na svahy, narážejí do řad nepřítele a posílají nepřátelské vojáky létající a roztahané po zemi atd.) Podmínky a viditelnost se dynamicky mění, což není jen vizuální prvek, ale ovlivňuje to i hratelnost, konkrétně schopnosti různých jednotek a výsledek jejich činů.
  • Řízení - Fáze řízení je nastavena mezi misemi. Obrazovka řízení nabízí různé způsoby, jak řídit jednotky, vypořádat se s vedlejšími postavami, vylepšovat hrdiny, utrácet získané dukáty nebo rozdávat mezi jednotkami zbraně a sestavovat armádu pro další bitvu. Rostoucí armáda hrdiny je po každé bitvě silnější a smrtelnější. Vojáci získávají zkušenosti (stejně jako v legendárních Panzerech) a hráči si za ně také kupují schopnosti. Po několika bitvách se stejnými starými skupinami vojáků mají hráči tendenci zacházet se svými veterány opatrněji než ve většině her RTS, což má také silný vliv na taktiku.
  • Frakce - Křižácká armáda ve hře je zhruba stejně rozdělená, jako byla historicky. Různé mocenské skupiny armády se nazývají frakce, z nichž každá má na starosti silný národ a všechny nabízejí pro své spojence různá podání. Hráči by si měli dávat pozor, kterou frakci upřednostňují, protože navazují vztahy s jedním národem, pomalu vylučují ostatní; Věrný spojenec však získá vzácné odměny jako dukáty, speciální jednotky a schopnosti a nakonec nového, jedinečného hrdiny.
  • Víra a relikvie - V Crusaders: Thy Kingdom Come Faith je idealizovaný koncept náboženského pozadí, který vyvolal a legitimizoval vojenskou kampaň. Víra má silný vliv na celkovou morálku. Křesťanské relikvie mají silný vztah se skóre Faith: čím vyšší je víra hrdiny, tím efektivněji tyto relikvie posilují jejich schopnosti. Každý hrdina začíná s unikátním skóre Faith, které může v průběhu hry růst nebo klesat, v závislosti na jeho rozhodnutí.
  • Historická autenticita - Crusaders: Thy Kingdom Come chce být zvolené historické éře tak věrný, jak je to možné v počítačové hře, která vyžaduje určitá omezení a nezbytné úpravy. S barevným obsazením vedlejších postav představujeme stávající historické osobnosti z éry jako protivníky, spojence nebo vazaly.

  • Název vydavatele: Paradox Interactive
  • Název vývojáře Neocore Games
  • Datum vydání: 09.10.2009
  • Pegi: 12
  • Žánr: Strategie
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows XP SP2 nebo Vista
    Procesor: 2.4 Ghz Pentium IV Processor
    Paměť: 1 GB RAM
    Grafická karta: Nvidie 6600 / ATI Radeon X700
    Pevný disk: 3,3 GB volného místa
    DirectX®: 9.0c nebo vyšší
    Zvuková karta: Kompatibilní s DirectX 9


    Jedná se o digitální verzi hry Crusaders: Thy Kingdom Come, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    NeoCoreGames and the logo of NeoCoreGames and Crusaders: Thy Kingdom Come© (2008) and the logo of Crusaders: Thy Kingdom Come are registered trademarks or marks of NeoCoregames Ltd. All Rights Reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabing

Recenze na Crusaders: Thy Kingdom Come [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.