Crusader Kings 3 (Royal Edition) [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
2 339 Kč
Cena bez DPH: 1 933 Kč
 
 
Kód produktu: 435039
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Crusader Kings 3 (Royal Edition) [Steam] [PC digital]


Vyberte si královský nebo šlechtický rod z celé řady říší na mapě, která se táhne od Island po Indii, od polárního kruhu až po Střední Afriku. Proveďte dynastii staletími a zajistěte bezpečí a moc každé nové generace. Získejte nová území a tituly, a upevněte svůj vliv. Buďte zbožným králem, který na svou stranu získá náboženskou moc, nebo si vytvořte vlastní víru a získejte nehynoucí slávu či věčné zatracení. Rytíři, rolnická povstání, pouti, vikingští nájezdníci - prožijte drama a pompu středověku.


Osvojte si jeden z pěti různých životních stylů, zdokonalujte svou vojenskou strategii nebo správu království. Získávejte povahové rysy, které povedou vaše činy, ale dávejte si pozor, abyste nejednali v rozporu se svou povahou! Stres a popírání sebe sama vám může způsobit řadu nových problémů. Vyberte vhodné strážce pro vaše dědice nebo si je vycvičte sami. Ale co budete dělat, když váš právoplatný dědic nebude pro korunu dost dobrý? Násilné povahy si mohou vybudovat obávanou pověst a vyděsit plaché poddané k poslušnosti prostřednictvím hrůzy, kterou budou všem honit.


Rekrutujte jednotky domobrany a mocných rytířů, kteří doplní vaše královské jednotky. Zkoumejte nové technologie a rozšiřte bohatství a vojenskou moc vaší říše. Najměte žoldnéře a zasvěcujte kněze pro velké války. Zvyšte si příjem díky vykoupeným vězňům nebo nájezdům na sousední říše.


Za pomoci špehů odhalujte spiknutí proti vaší dynastii či vládě. Rekrutujte agenty, kteří vám budou pomáhat snovat intriky na podrytí či vraždu kohokoli, kdo se postaví mezi vás a moc. Sveďte ostatní postavy z důvodů citů nebo kvůli politické moci. Shromažďujte informace kvůli vydírání nebo využívejte službičky, kdykoli vaše plány budou potřebovat trochu dodatečného vlivu.


Rozvíjejte svou postavu


  • Vyberte si z pěti životních stylů. Upřednostníte vojenskou strategii nebo řízení svého království?
  • Osobnostní vlastnosti řídí vaše činy a jejich výsledky. Postavy, které jdou proti svým aspiracím, vyvíjejí nepohodlí, kde jim hrozí, že se dostanou do mnoha problémů.
  • Vzdělávejte své potomky, aby se stali hodnými dědici, sami nebo je svěřte důvěryhodnému příteli nebo spojenci. Nehodný dědic je rizikem, pokud nenajdete způsob, jak se ho zbavit... legálně nebo ne.
  • Strach může být zbraní, vaše ponurá pověst umí být prostředkem k zastrašení vazalů a příbuzných.

Zdraví


  • Vyzvěte profesionální bojovníky, aby vybrali vaše královské daně: pěchotu, jízdu, obléhací stroje, ale i exotické jednotky specifické pro daný region.
  • Vyvíjejte nové technologie pro zvýšení bohatství a vojenské síly vašeho království.
  • Najměte si žoldnéře a svaté řády pro vaše velké války.

Intriky


  • Špehujte svůj dvůr, abyste odhalili spiknutí proti své dynastii a své vládě.
  • Najděte spojence na dvoře svých rivalů, abyste proti nim mohli lépe útočit.
  • Zlákejte ostatní postavy pro lásku nebo politické ambice.
  • Udělejte svým poddaným službu, aby vám přísahali věrnost ... nebo sloužili jako pěšáci ve vašich machinacích proti vašim nepřátelům.

Royal Edition obsahuje:


Královská edice hry Crusader Kings III je tou správnou volbou pro založení šlechtické dynastie, která obstojí ve zkoušce časem. Obsahuje Crusader Kings III, expanzní pas zahrnující první tři nadcházející rozšíření, jakož i Fashion of the Abbasid Court jako bonus k Expansion Passu.



  • Název vydavatele: Paradox Interactive
  • Název vývojáře Paradox Development Studio
  • Datum vydání: 01.09.2020
  • Pegi: 12
  • Žánr: Strategie
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows® 8.1 64 bit / Windows® 10 Home 64 bit
    Procesor: Intel® Core™ i3-2120 / AMD® FX 6350
    Paměť: 6 GB RAM
    Grafická karta: Nvidie® GeForce™ GTX 460 (1GB) / AMD® Radeon™ HD 7870 (2GB) / Intel® Iris Pro™ 580 / Intel® Iris® Plus G7 / AMD® Radeon™ Vega 11
    Pevný disk: 8 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Crusader Kings 3 (Ryal Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2020 published by Paradox Interactive AB, CRUSADER KINGS and PARADOX INTERACTIVE are trademarks and/or registered trademarks of Paradox Interactive AB in Europe, the U.S., and other countries. All other trademarks, logos, and copyrights are the property of their respective owners.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Crusader Kings 3 (Royal Edition) [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.