Crucial DDR5 16GB kit 4800MHz CL40 Unbuffered

prodloužená záruka na tento produkt je 5 měsíců
5
Cena s DPH
1 739 Kč
Cena bez DPH: 1 437 Kč
 
 
Kód produktu: 460269
Crucial

Crucial DDR5 16GB kit 4800MHz CL40 Unbuffered [CT2K8G48C40U5]

Crucial DDR5 16GB

Proč si vybrat paměti od značky Crucial? Důvodů máte hned několik. Tyto paměti učiní Váš systém rychlejší a výkonnější. Jejich instalace je naprosto jednoduchá a je to ta nejsnazší cesta jak opravdu vylepšit Váš počítač. Crucial si dává záležet na spokojenosti svých zákazníků, a proto jsou paměti důkladně testovány. Takže pokud se rozhodujete jaké paměti si vybrat, tak Crucial jsou tou správnou volbou.

O produktu

    • Rychlejší časy načítání a přenosy souborů
      Crucial DDR5 Desktop Memory dokáže vašemu počítači při spuštění přenést o 50 % více dat než DDR4, což má za následek rychlejší načítání, přenosy souborů, stahování, obnovovací frekvence a kratší zpoždění. Díky vyšší účinnosti sběrnice je technologie DDR5 nejen rychlejší než předchozí generace, ale je také lepší.

    • Pohotovější multitasking
      Crucial DDR5 nabízí o 50 % vyšší rychlosti než DDR4 při uvedení na trh, což uživatelům poskytuje extrémní výkon hned po vybalení. Ještě působivější je, že Crucial DDR5 je optimalizován pro zvýšený výkon a multitasking nejen během testování, ale také v reálných podmínkách. Otevírání více karet prohlížeče a přepínání mezi aplikacemi je nyní citlivější než kdykoli předtím.

    • Extrémní inovace pro stabilní výkon
      Crucial DDR5 činí v konstrukci extrémní krok vpřed oproti předchozí generaci se dvěma nezávislými 32bitovými kanály na modul pro optimalizovaný výkon. Crucial DDR5 , navržený s on-die ECC (ODECC) 8 na úrovni komponent pro dlouhodobou stabilitu, je navržen tak, aby si zachoval stejnou spolehlivost jako předchozí generace, dokonce is přísnými požadavky výpočetní techniky nové generace.

    • Optimalizovaná energetická účinnost
      Pro lepší efektivitu a stabilitu zavádí Crucial DDR5 regulaci napětí na modulu s integrovaným obvodem správy napájení (PMIC), který byl na základní desce se staršími paměťovými technologiemi. Výsledkem je lepší signalizace a čistší napájení modulů (DIMM). Navíc provozní napětí na modulu DDR5 je pouze 1,1 V ve srovnání s 1,2 V DDR4.

  • Kvalita Micron – vyšší úroveň spolehlivosti
    Crucial jako vertikálně integrované spotřebitelské značce Micronu důvěřují miliony lidí pro spolehlivost, výkon a kompatibilitu. Na rozdíl od sestavovatelů modulů náš jedinečný vztah se společností Micron zahrnuje hlubší úroveň inženýrské spolupráce, abychom z našich produktů vytiskli každou špetku výkonu bez kompromisů v oblasti spolehlivosti. Díky více než 43 letům výrobní dokonalosti společnosti Micron a více než 25 letům vývoje spotřebních produktů společnosti Crucial je Crucial DDR5 podporován naší omezenou doživotní zárukou a poskytuje vysoký výkon, kterému můžete důvěřovat. Pokud jde o paměť, nespokojte se s méně.

 

Technická specifikace
Technologie DDR5
Modulový typ UDIMM, Bez vyrovnávací paměti
Kapacita 16 GB sada (2 x 8 GB)
Rychlost 4800 MHz
Časování CL 40
Napětí 1,1 V

Obsah balení:

  • Paměť Crucial
  • Dokumentace


Recenze na Crucial DDR5 16GB kit 4800MHz CL40 Unbuffered

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.