Crash Team Racing Nitro-Fueled + Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (Crash Game Bundle) PS4

Cena s DPH
1 289 Kč
Cena bez DPH: 1 065 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 405670
ActivisionEN dabing

Crash Team Racing Nitro-Fueled + Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (Crash Game Bundle) [PS4]

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Kolekce kultovních titulů se vrací na konzole PlayStation 4. V roli oblíbeného vačnatce Crashe a jeho přátel se postavíte Dr. Cortex a špatnému dvojčeti Crashovho ochránce, Uka Uka a jejich přisluhovačům. Seznamte ochránce Aku Aku, Coco, její oblíbeného tygříka Puru a medvídka Polar, se kterými se snažíte nasbírat co nejvíce jablek a porazit ničemů.

V kolekci her se také setkáte s úhlavními nepřáteli našeho týmu, s doktorem NeoM cortex, jeho špatným ochráncem Uka Uka, doktorem N. Ginem, tygrem Tinym, dinousaurom z pravěku Dingodilom, mistrem času, doktorem N. Trophy, s Komodo bratry Joem a Moema , as mnoha dalšími.

Vaším úkolem je překazit plány ničemů, sbírat krystaly a drahokamy za plnění utajených úloh, získat relikvie za splnění úrovní v rychlých časech a všechny jablka, které při hře posílí Crashe a jeho přátel. Odhalte všechna tajemství, nasbírejte všechny sběratelské předměty a získejte vylepšení schopností. Jen ti nejlepší dokončí hru na 100 % a někdy i na více!



Crash_Bandicoot_Enemies


Crash Bandicoot:
Za pomoci svého asistenta doktora Bria, vytvoří doktor Neo Cortex paprsek vývoje, který použije na mutaci různých ostrovních zvířat na bestie se super silou. Vačnatec Crash uniká ze zajetí a rozhodne se zachránit krásnou Tawny, kterou poznal v zajetí.

Crash se musí vydat na záchranu napříč džunglí, jejíž vládce je tlama tlama. Na dalším ostrově se Crash setkává se šíleným Ripper Roo a dostává se do jednoho s chrámů, který je střežen zmutovaným Koala Kongem. V útrobách Cortexovho zámku poráží Pinstripe Potoroo a přerušuje přívod energie do zámku. Při souboji s Cortexovým asistentem Briom je celý zámek pohlcen v plamenech a Cortexove ďábelské plány jsou přerušeny na jeho vzducholodi.



Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back:
Po porážce se doktor Cortex probouzí v jeskyni plné krystalů, které svou solární energií dokáží zničit planetu. Cortex se spojuje s doktorem N. Ginem a pro svůj ďábelský plán potřebují nasbírat 25 krystalů. K tomuto účelu zmanipulují oblíbeného vačnatce Crashe.

Crashův hologram je vtažen do podivuhodného světa, ve kterém mu Cortex přikáže nasbírat 25 krystalů. Crash se na svých cestách setkává se šílenou klokani Ripper Roo, mačety ovládajícími bratry Joem a Moeom Komodo a svalnatým tygrem Tinym. Díky síle, kterou nasbírání krystalů přinese se Crashovej sestře Coco daří mu pomoci a překazit Cortex plán zničením vesmírné stanice.



Crash Bandicoot 3: Warped
Po zničení vesmírné stanice se Cortex zhroutí na tropický ostrov, který byl vězením pro zlověstnou Uka Uka, která stála za všemi Cortexovými plány. Spolu vytvářejí další ďábelský plán na posbíraných mocných krystalů, ke kterému přizvou i mistra času doktora Nefarious Trophyho, který sestrojil stroj času, díky kterému chtějí cestovat na originální místa v čase, kde se krystaly nacházely.

Crash a Coco za pomoci Aku Aku cestují v čase a snaží se překazit tento zlověstný plán. Cestují do středověku, do podmořských hlubin, do dávných prehistorických dob, kde žijí dinosauři, na daleký orient, do starověkého Egypta, či do daleké budoucnosti. Na cestě za tak bránit plánu musí porazit dinosaura Dingodalea, doktora N. Trophyho, N. Gina a samotnou Uka Uka, která ovládá doktora Cortexe.



Crash_Bandicoot_N_Sane_Trilogy




Crash Team Racing

Poslední díl Crasheje konečně tady. Kombinace závodní hry a akční arkády, která vás zavede do známého světa postaviček z předchozích Crash Bandicoot titulů. Jde o remaster původní hry do nového grafického vizuálu. Ve hře najdete všechny kvality původního dílu. Chybět nebudou klasické mapy postavy či režimy jako adventura časovky.

To však není všechno. Nyní ve hře však najdete i online multiplayer. Soutěžit s kamarády budete moci nejen při jednom televizoru, ale i po síti.

V nové verzi Nitro-Fueled se rovněž vrací režim dobrodružství a sním i padouch nitros Oxide. V režimu Classic si z nabídky vybereš postavu, jejíž závodní styl pak budeš muset plně ovládnout-ovšem stejně jako v původní hře pro konzolu PS1 svoji postavu musíš převést od začátku do konce. V režimu Nitro-Fueled si během celého dobrodružství můžeš neustále odemykat další postavy, motokáry či úpravy a podle libovolně jejich střídat. Také zde naleznete 4 další režimy: závod o trofej, výzva bosse, výzva CTR a závody o relikvie. Každá s jejich unikátními charakteristikami.

Chcete rovnou jít závodit online, lokálně nebo s počítačovými soupeři? Na výběr máte z pěti klasických režimů: časovka, bitva, arkádový pohár, arkádové závody a versus. Každý režim má svá vlastní pravidla a své kouzlo, tak sedněte za volant a poražte přátele, rodinu, AI počítač nebo ostatních hráčů online nebo lokálně spolu na jednom gauči.

Vyberte si z různých postav z tohoto oblíbeného světa Crash Bandicoot. Všechny postavy mají své plusy a minusy. Vyberete si postavu, která se dokáže jednoduše ovládat nebo sáhnete po postavě co se těžší ovládá ale má za to neuvěřitelnou rychlost? Na výběr máte například z těchto postav: Crash Bandicoot (hlavní hrdina celé séru), Doktor Neo Cortex (šílený vědec), Dingodile (napůl dingo, napůl krokodýl, co víc třeba o něm vědět), Coco Bandicoot (Crashova rázná a inteligentní sestra) , Riper Roo (zmutovaný klokan), Doktor N. Gin (světově uznávaný fyzik, s raketou v hlavě) nebo Pura (Cocoin milovaný domácí tygřík).

Na trati budeš potřebovat proti svým soupeřům řádnou výhodu a Nitro-Fueled ti ji nabízí díky všem zábavným zbraním, štítem, posilněním a pastím.

Nezapomeňte si upravit svou motokáru podle vašich představ. Kombinujte různé části karosérie, přidejte polepy, nebo si vyberte různé variace vašich závodníků.

CTR Nitro-Fueled obsahuje původní trati z Crash Team Racing také jako z Crash Nitro Kart, a to i s pastmi a zkratkami jak si je pamatujete. Najdete zde například klasiky jako Volcano Island, Meteor Gorge, Thunder Struck, Desert Storm, Android Alley a Electron Avenue.

Vývojáři z Beenoxu použili nejnovější renderovací technologie k oživení kultovní podoby originálu z 90. let minulého století, přidali detaily, věrnější barvy a nové úchvatné efekty.

  • Nastartujte motory z postavami, vozidly a zbraněmi z původní hry.
  • Různorodé tratě z původní hry.
  • Závoďte online s přáteli, nebo soutěžte v Crash soutěžích a umístěte se co nejlépe v online žebříčcích.




  • Recenze na Crash Team Racing Nitro-Fueled + Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (Crash Game Bundle)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.