Crash Bandicoot N.Sane Trilogy & Spyro: Reignited Trilogy (Bundle) XBOX ONE

Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 436728
ActivisionEN dabing

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy & Spyro: Reignited Trilogy (Bundle) [XBOX ONE]



Váš oblíbený neposedný drak Spyro a Bandicoot jsou zpátky! S balíkem Spyro™ + Crash Remastered Game Bundle získáte dvě plně remastrované trilogie – Spyro™ Reignited Trilogy a Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy, spolu se šesti ikonickými hrami.

Zahrnuje:
Spyro Reignited Trilogy:

  • Drak Spyro
  • Spyro 2: Ripto's Rage!
  • Spyro: Year of the Dragon


Trilogy Crash Bandicoot N. Sane:

  • Crash Bandicoot
  • Crash Bandicoot 2: Cortex vrací úder
  • Crash Bandicoot: deformovaný

A to vše v nádherném vizuálu.


Spyro: The Dragon:
Gnasty Gnorc se vrátil z vyhnanství a vypustil špatnou magii do dračí říše. Uvěznil draky v krystalech a buduje armádu gnorců. Spyro, s jeho přítelem Sparxem, je poslední drak co zůstal a důkazu procestovat všech 6 světů, osvobodit draky a zachránit dračí říši.


Spyro 2: Ripto's Rage!:
Spyro byl přiveden do země Avalar, aby zneškodnil špatného kouzelníka Ripto, který přivedl válku do avalaru. Každá část země je okupována Riptem a jeho armádou, a je jen na Spyrovi, aby navrátil mír zpět do avalaru.


Spyro: Year of the Dragon:
Dračí říše slaví rok draka, když se objeví záhadná maskovaná postava a ukradne všechna dračí vejce. V zapomenuté říši pod vlivem kouzla ochraňuje ukradená vejce armáda rhynorců. Spolu s novými ale i starými přáteli se vydává Spyro na náročný úkol, a to získat zpět ukradená vejce, porazit armádu rhynorců a zastavit záhadného maskovaného kouzelníka.




Crash Bandicoot:
Za pomoci svého asistenta doktora Bria, vytvoří doktor Neo Cortex paprsek vývoje, který použije k mutaci různých ostrovních zvířat na bestie se super silou. Vačkovec Crash uniká ze zajetí a rozhodne se zachránit krásnou Tawnu, kterou poznal v zajetí.

Crash se musí vydat na záchranu napříč džunglí, jejíž vládce je Papu Papu. Na dalším ostrově se Crash setkává s šíleným Ripper Roo a dostává se do jednoho z chrámů, který je střežen zmutovaným Koala Kongem. V útrobách Cortexova zámku poráží Pinstripa Potoroo a přerušuje přívod energie do zámku. Při souboji s Cortexovým asistentem Briem je celý zámek pohlcen v plamenech a Cortexovy ďábelské plány jsou přerušeny na jeho vzducholodi.


Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back:
Po porážce se doktor Cortex probouzí v jeskyni plné krystalů, které svojí solární energií dokáží zničit planetu. Cortex se spojuje s doktorem N. Ginem a pro svůj ďábelský plán potřebují nasbírat 25 krystalů. K tomuto účelu zmanipulují oblíbeného vačnatce Crashe.

Crashův hologram je vtažen do podivuhodného světa, ve kterém mu Cortex přikáže nasbírat 25 krystalů. Crash se na svých cestách setkává s šílenou klokaní Ripper Roo, mačety ovládajícími bratry Joeem a Moem Komodo a svalnatým tygrem Tinym. Díky síle, kterou nasbírání krystalů přinese se Crashově sestře Coco daří mu pomoci a překazit Cortexův plán zničením vesmírné stanice.


Crash Bandicoot 3: Warped
Po zničení vesmírné stanice se Cortex zhroutí na tropický ostrov, který byl vězením pro zlověstnou Uka Uka, která stála za všemi Cortexovými plány. Spolu vytvářejí další ďábelský plán na posbírání mocných krystalů, k němuž přizvou i mistra času doktora Nefariouse Trophyho, který sestrojil stroj času, díky kterému chtějí cestovat na originální místa v době, kde se krystaly nacházely.

Crash a Coco za pomoci Aku Aku cestují v čase a snaží se překazit tento zlověstný plán. Cestují do středověku, do podmořských hlubin, do dávných prehistorických dob, kde žijí dinosauři, na daleký orient, do starověkého Egypta či do daleké budoucnosti. Na cestě za překažením plánu musí porazit dinosaura Dingodalea, doktora N. Trophyho, N. Gina a samotnou Uka Uka, která ovládá doktora Cortexa.



Recenze na Crash Bandicoot N.Sane Trilogy & Spyro: Reignited Trilogy (Bundle)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.