Crash Bandicoot N.Sane Trilogy Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Crash Bandicoot N.Sane Trilogy - PC CIABCrash Bandicoot N.Sane Trilogy - XBOX ONECrash Bandicoot N.Sane Trilogy - NSW
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
Kód produktu: 361688
ActivisionEN dabing
 
Chceš ušetřit 10 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 639 Kč

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy [PS4]


Exkluzivní verzi s Crash Bandicoot skinem na DualShock 4 najdeš tady v Crash Bandicoot Trilogy Deluxe Edice

Kolekce kultovních titulů se vrací na konzole PlayStation 4. V roli oblíbeného vačnatce Crashe a jeho přátel se postavíte Dr. Cortex a špatnému dvojčeti Crashova ochránce, Uka Uka a jejich přisluhovačům. Poznejte ochránce Aku Aku, Coco, jejího oblíbeného tygříka Puru a medvídka Polar, se kterými se snažíte nasbírat co nejvíce jablek a porazit ničemy. V kolekci her se také potkáte s úhlavními nepřáteli našeho týmu, s doktorem Neem Cortexem, jeho zlým ochráncem Uka Uka, doktorem N. Ginom, tigrem Tinym, dinousaurem z pravěku Dingodilem, mistrem času, doktorem N. Trophym, s Komodo bratry Joe a Moe, a s mnohými dalšími. Vaším úkolem je překazit plány ničemníků, sbírat krystaly a drahokamy za plnění tajných úkolů, získat relikvie za splnění úrovní v rychlých časech a všechna jablka, které při hře posilní Crasha a jeho přátele. Odhalte všechna tajemství, nasbírejte všechny sběratelské předměty a získejte vylepšení schopností. Jen ti nejlepší dokončí hru na 100% a někdy i na víc!
Crash_Bandicoot_Enemies

Crash Bandicoot:
Dr. Neo Cortex plánuje za pomoci špatné Uka Uka ovládnout svět a aby to dokázal vytváří geneticky vytvořená zvířata, která ho uctívají. Napříč desítkami úrovní se snažíte pomoci Crashovi, Aku Aku a ostatním, se kterými se snažíte zachránit zvířata, Crashovu přítelkyni a překazit Cortexove plány.
Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back:
Špatný Dr. Neo Cortex se vrací, ale tentokrát se snaží zachránit svět?
A dokonce požádal svého úhlavního nepřítele, Crashe, aby mu při tom pomohl. Je to další z jeho lstivých plánů, jak vlákat Crashe do jednoho ze svých podlých experimentů? Dokážete pomoci Crashovi, Aku Aku a jejich přátelům znovu zvítězit, nebo se přidáte do řad bezduchých Cortexovych následovníků?
Crash Bandicoot 3: Warped
Vítejte v úplně novém dobrodružství, ve kterém se vydáte na cestování v čase!
Uka Uka znovu přinutila Dr. Cortexe k dodržování jejích zlomyslných plánů a vy musíte Crashovi pomoci je zastavit. Vydejte se na nová dobrodružství do středověku, ponořte se pod hladiny oceánů, jezděte na vodním skůtru, motorce a dokonce létejte na dvojplošníku. Znovu na Vás čekají úrovně plné jablíček, ukrytých drahokamů, zda místností a nových nepřátel.


Crash Bandicoot N.Sane Trilogy - PS4 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od johnyTest beeeber3 5 z 5 Hvězdiček! 23. 03. 2020
Supr hra jako za starých dorých čas
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1