Cooler Master MP750 RGB Mousepad L

Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 418542
Cooler

Cooler Master MP750 RGB Mousepad L [MPA-MP750-L]


MP750 je měkká podložka pod myš s ohledem na výkon, vítězství a odolnost, s plně integrovaným paprskem RGB, hladkým vodoodpudivým povrchem přizpůsobeným pro hraní na profesionální úrovni a dalšími vylepšeními, která vedou k úplnému vítězství.


EXTRA HUSTÉ HRANICE RGB

Přejděte o kilometr navíc s extra hrubým okrajem RGB kolem okrajů, což vede k mimořádně jasnému a mimořádně konzistentnímu osvětlení po celé ploše podložky. Netřeba dodávat, že tato podložka pod myš se považuje za pěknou... extra pěknou.


ZVÝŠUJE VODĚODOLNOST

Zůstaňte odolný vůči vodě, abyste nemuseli trpět neočekávaným poškozením postříkáním. Výsledkem vodoodpudivého povlaku na látce je měkká podložka pod myš, která ji udrží pohromadě i při těch nejpotivějších soubojích (nebo dlaních).


HLADKÝ POVRCH

Výsledkem je myš, která je vyrobena z látek speciálně vybraných pro její hladkou texturu a hladkou ovladatelnost. Podložka, která je plně navržena pro rychlost, přesnost a nadvládu.


ŽÁDNÉ OTRHANÉ HRANY A PODRÁŽDENÉ RUCE

Subparové prošívání po okrajích může být achillovou patou i těch nejkvalitnějších podložek. Model MP750 se vyznačuje plynulejším a rovnoměrnějším šitím, aby se minimalizovalo roztřepení a maximalizovala životnost. Výsledkem je odolnější podložka s menší pravděpodobností podráždění během těch nejdelších bojů.


PŘIZPŮSOBENÍ SOFTWARU

Žádný produkt Cooler Master není kompletní bez komplexních a přizpůsobitelných RGB. Náš software vám umožňuje přizpůsobit si režimy osvětlení modelu MP750 podle vašich představ.


 

  • Mterial: Plast, látka, přírodní kaučuk.
  • Barva: černá, fialová.
  • LED barva: RGB.
  • Počet LED: 2.
  • Přizpůsobení softwaru: Ano.
  • Připojení: Micro USB.
  • Délka kabelu: 1,2m.
  • Velikost: 470 x 350 x 3mm.

 

Recenze na Cooler Master MP750 RGB Mousepad L

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.