Cololight Lamp Plus kit 7

Cena s DPH
1 679 Kč
Cena bez DPH: 1 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 434320

Cololight Lamp Plus kit 7 [LS167A7]

LED světlo Cololight PLUS KIT přemění váš domov na inteligentní domácnost. Umožní vám ovládat LED světlo pomocí mobilního telefonu. Prostřednictvím aplikace Cololight automatizujte vaši domácnost a můžete ji ovládat na dálku.LED světlo najde u vás doma využití jako noční světlo, nástěnné osvětlení, motivující pozadí při hraní her, nebo jen vykouzlí dokonalou atmosféru. Blok má tvar šestihranu a obsahuje 19 LEDek, se kterými vykouzlíte nekonečné množství barevných variací díky šestnácti milionům barev. Oceníte jeho snadné zapojení pomocí funkce Plug & Play.

Ovládejte světlo hlasem

LED světlo Cololight PLUS KIT je kompatibilní s hlasovými asistenty Amazon Alexe, Google Home a Siri.Můžete jej propojit bezdrátově pomocí domácí WiFi. Světlo lze ovládat i iPhony, iPady s iOS 7.0, nebo Android 4.0 a vyšším operačním systémem. K dispozici je také ovládání pomocí AppleTV s TVOS 10 a vyšším. Nyní budete mít pod kontrolou stav vašeho domu v reálném čase, i když budete daleko od domova. V balení kromě sedmi LED bloků naleznete také podstavec pro umístění bloku na stůl a napájecí USB kabel o délce jednoho metru.

Propojte světlo přes centrální jednotku

LED světlo Cololight PLUS KIT lze ovládat přes hlasové asistenty, centrálu smart domácnosti, nebo dotykovým tlačítkem. Můžete zapínat a vypínat světlo, i když zrovna nejste doma, nebo nastavte časovač, kdy bude světlo svítit. Hezká vymoženost je, že se světlo zapne v okamžiku, kdy přicházíte domů. LED osvětlení můžete umístit do každé místnosti a pomocí centrální jednotky je propojit do jednoho celku.

Spousta možností plánování

Jednotlivé bloky můžete neustále dokupovat a mezi sebou snadno propojovat pouhým zacvaknutím. Propojit lze neomezené množství bloků při umístění na stěně, nebo například na stropě. Na podstavci unese stojánek 10 bloků v kolekci. U každého bloku lze nastavit samostatné barevné osvětlení. Oceníte elegantní vzhled a kompaktní rozměry: 86 × 74,5 × 30,5 mm. V mobilním telefonu nastavte pracovní dobu inteligentního osvětlení. LED světlo můžete na dálku zapínat, vypínat, nebo naplánovat čas zapnutí a vypnutí.

Propojte svou smart domácnost

U LED světla Cololight PLUS KIT oceníte jeho nízkou spotřebu energie díky použití LED technologie. Využívá zdroj s 5 V s proudem 1 – 3 A podle počtu bloků. Světlo Cololight můžete nabíjet i přes powerbanku. Snadno jej zapojíte kamkoli budete potřebovat. Ať už bude umístěno v ložnici nebo v obývacím pokoji, vždy přesně splní naplánované požadavky. Naplánujte si rozsvícení světel na čas vašeho příchodu domů. Bude vás čekat příjemně osvětlený domov.


Proč koupit Cololight Lamp Plus?

  • LED světlo Cololight PLUS KIT lze ovládat přes hlasové asistenty, centrálu inteligentní domácnosti, nebo dotykovým tlačítkem
  • Má tvar šestihranu a disponuje šestnácti miliony barev
  • Každý blok obsahuje 19 LEDek
  • Podporuje funkci Plug & Play
  • Je kompatibilní s Apple HomeKit, Google Asisstant a Amazon Alexa
  • Můžete jej ovládat i iPhony, iPady, nebo Apple TV
  • Oceníte nízkou spotřebu energie díky LED technologii
  • Šestihrany lze dokupovat a kombinovat mezi sebou
  • Každý blok může mít své originální barevné nastavení
  • Součástí balení je sedm bloků, podstavec a napájecí kabel

Technická specifikace

Hmotnost:52,5 g (jeden panel)
Technické parametry Cololight Pro
Materiál: ABS,PC
Vstup: 5V DC, 2A (každých 10 panelů vyžaduje 1A extra energie)
Spotřeba energie: staticky 0,3W, Max. 5W
Připojení: Wi-Fi, 2,4 GHz
Operační teplota: -5 až 45°C
Operační vlhkost: 5-90%
Rozměry: 86 x 74,5 x 30,5 mm (jeden panel)
Podporované operační systémy: Android , iOS
Kompatibilita: Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alex

Obsah prodejního balení:

  • Ovládací jednotka (PLUS)
  • 7 světelných panelů
  • 7 konektorů
  • 5 fixátorů
  • Stabilizační základna (podstavec)

Produktové video

Recenze na Cololight Lamp Plus kit 7

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.