Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues - PS4Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues - XBOX ONE
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 412277
MaximumEN dabing

Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues [NSW]


Vyberte si stranu, osvojte si své pohyby a osvojte si osud v epickém rytmickém dobrodružství inspirovaném hitovou show. Ovládněte 8 hratelných postav pomocí hlubokých pohybů, komb, postupu, výměny znaků v reálném čase, ultimátních útoků a mnohem více!


34 let po událostech z roku 1984 All Valley Karate Tournament pokračuje rivalita Daniel LaRusso a Johnny Lawrence. Boj je nyní ve vašich rukou!


  • Dvojnásobný příběh - Díky zcela novému příběhu plnému jedinečných scénických scén a dialogů se rozhodněte převzít kontrolu nad Danielem a jeho studenty v Miyagi-Do Karate prostřednictvím kampaně zaměřené na děj. Nebo si vyberte jejich soupeře, Johnnyho Lawrence a jeho učedníky v Cobra Kai, aby hráli jejich stranu příběhu. Dokončení obou stran kampaně představuje konečný konec.
  • RPG-like Dojo Progression - Osvojte si 40 jedinečných schopností a vylepšujte statistiky svých postav porážením nepřátel.
  • Systém výměny znaků - Vyberte si své Dojo a pak plynule přepínejte mezi svými oblíbenými postavami, včetně Daniela, Robbyho, Sama a Demetriho od Miyagi Do; nebo Johnny, Miguel, Hawk a Tory od Cobra Kai.
  • Live the Cobra Kai Universe - Prozkoumejte Los Angeles ve vesmíru Karate Kid ve 28 misích plných postav a nepřátel z představení!
  • Autentický zážitek z filmu Cobra Kai - představí hlasy Williama Zabky, Ralpha Macchia a dalších špičkových účinkujících spolu s exkluzivním soundtrackem od tvůrců show Cobra Kai.

Recenze na Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.