Chorus (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Chorus (Day One Edition) - PC DVDChorus (Day One Edition) - PS4Chorus (Day One Edition) - Xbox Series X|S
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 437494
DeepEN dabing

Chorus (Day One Edition) [PS5]


Vstupte do nového temného vesmíru, který se hemží záhadami a vzkvétá konfliktem. Prozkoumejte epická místa včetně rozlehlých vesmírných stanic a podivných úrovní existence nad rámec našich. Zapojte se do vzrušujících soubojů v nulové gravitaci od epických kosmických výhledů až po těsné krystalické chodby. Chorus vyvažuje měřítko a velkolepé zkoumání vesmíru freneticky-rychlým působením.


Získejte silné a zřetelné zbraně a bojová vylepšení. Osvojte si jedinečné driftové mechanické a smrtící schopnosti ohýbání mysli vaší lodi, včetně mimosmyslového vnímání, teleportace a telekineze, abyste překonali obrovské hordy nepřátel a stáhli titánské bitevní lodě. Spojte své síly, abyste se stali konečnou živou zbraní.


Předobjednejte si Day One Edition a získejte sadu skinů pro zbroj Elder Armor Skin Set. Tato zářivá zlatofialová livra je vyhrazena jedině pro ty nejvyšší členy Kruhu a vztahuje se k Narině vojenské minulosti.


Tento kosmetický balíček můžete použít i na Forsaken a na všechny tři počáteční zbraně: Gatlingův kulomet, raketomet a laserové dělo.


chorus-txt


Recenze na Chorus (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.