Chernobylite Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Chernobylite - PS5
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 433760
PerpEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 409 Kč

Chernobylite [PS4]


Chernobylite je sci-fi survival hororové RPG. Odehrávající se v hyperrealistické, 3D skenované pustině Černobylské vyloučené zóny, převezmete roli Igora, fyzika a bývalého zaměstnance Černobylské elektrárny, který se vrací do Pripyatu, aby vyšetřil záhadné zmizení jeho snoubenky, před 30 lety. Soutěžte s nepřátelskou vojenskou přítomností, jinými pronásledovateli, nadpřirozenými tvory, jakož is drsným a nemilosrdným prostředím ve svém pátrání po odhalení pravdy.


Připravte se na vzrušující dobrodružství přežití, spiknutí, hrůzy, lásky a posedlosti.


Tajemství, přežití a boj

Přežití v zóně není jednoduché a každý den přináší nové výzvy, protože soudruzi umírají a zásoby utrácejí. Vyhněte se odhalení pomocí skrytých zastavení šíření nebo se zapojte do otevřeného ozbrojeného boje. Nebezpečí číhá v každém rohu.


Základní budova a řemesla

Vybudujte základnu, ze které budete plánovat své každodenní operace a výlety. Využijte pracovní stanice na výrobu pomůcek, vytváření pastí a zbraní nebo úpravu stávajícího zařízení podle svých potřeb.


Řízení zdrojů a týmu

Společníci jsou klíčem k vašemu přežití a vyřešení cesty. Každý den vyžaduje pečlivé plánování a přidělování zdrojů a úkolů vašim kamarádům.


Nelineární vyprávění příběhů a strategie

Žádná hra není stejná. Stejně jako vaše volby, příběh je ve vašich rukou. Rozumně si vyberte, zda budete svým kamarádům důvěřovat nebo ne, budete používat zdroje k přežití nebo výzkumu a budete konfrontovat konflikty nebo se jim vyhýbat. Budoucnost je na vás.



Související produkty (1)


Recenze na Chernobylite

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.