FAR: Changing Tides [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 441048
FrontierEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

FAR: Changing Tides [Steam] [PC digital]


Dobrodružství s atmosférickým vozidlem, které sleduje emocionální cestu chlapce a jeho lodi, když se vydává na cestu za novým domovem. Plavte se po bouřlivých vodách, ponořte se do neznámých hloubek a prozkoumejte zapomenuté ruiny v nádherně realizovaném, zaplaveném světě.


ÚPLNĚ NOVÝ SPOLEČNÝ TITUL
Rozšiřující se na pusté prostředí, které jsme viděli ve FAR: Lone Sails, Changing Tides vymění sluncem spálená, zaprášená letadla za bouřlivou oblohu a širé moře. S novými prostředími, hádankami a mechanikou lodí přináší svět FAR: Changing Tides fanouškům této milované série i novým hráčům vzrušující zážitek s větší a hlubší výzvou.


NOVÝ DOMOV
Překonejte živly jako nový hrdina Toe, který se probudí a ocitne se sám, uvíznutý v zaplaveném světě. To, co bylo kdysi domovem, se mění v neznámé a někdy nepřátelské prostředí. Musíte navigovat Toea na dobrodružství, abyste prošli ruinami kdysi velké společnosti při hledání nového začátku.


KAPITÁN SVÉ LODĚ
Zažijte vzrušení z vedení jedinečné námořní lodi. Společně se postavíte na širé moře, budete se plavit v silných bouřích a zdoláte nebezpečí slané hlubiny. Během cesty budete muset udržovat věci v provozu odemykáním částí, opravováním poruch a hledáním vzácných hlubin a vzácného paliva. Čím dál cestujete, tím více se dozvíte o fascinujících složitostech vaší lodi.


MEDITATIVNÍ ZÁŽITEK
Chvíle nebezpečí a intrik FAR: Changing Tides jsou doprovázeny environmentálními nebezpečími a hádankami, které je třeba překonat, ale ty se přidávají k osamělému, téměř meditativnímu přístupu ke hraní. Ovládněte svou výjimečnou loď, zvedněte stěžeň, nadzvedněte a nakloňte plachty, zapalte kamna a ještě více, když se naučíte plavit se po oceánu a truchlit nad ztrátou svého domova.


ZVUKY OCEÁNU
Dynamická zvuková stopa reaguje na akce hráče a prostředí, umocňuje klíčové momenty ve hře a umocňuje atmosféru, což znamená, že pulsující crescendo, klidné momenty najednou a vše mezi tím vytváří hráč, ne pro něj scénář.



  • Název vydavatele: Frontier Developments
  • Název vývojáře Okomotive
  • Datum vydání: 01.03.2022
  • Pegi: 3
  • Žánr: Akční
    Minimální požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7 64-bit nebo novější
    Procesor: Intel Pentium G4500 / AMD FX-4350
    Paměť: 4 GB RAM
    Grafická karta: GeForce GTX 660, 2 GB / Radeon R7 370, 2 GB
    Volné místo na disku: 4 GB


    Jedná se o digitální verzi hry FAR: Changing Tides, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    FAR Changing Tides © 2021 Okomotive AG. All rights reserved. Published by Frontier Developments plc. 'Frontier' 'Frontier Foundry' and the Frontier logo are trademarks of Frontier Developments plc. All rights reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na FAR: Changing Tides [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.