Čas na dobrodružství: Pirates of the Enchiridion Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Čas na dobrodružství: Pirates of the Enchiridion - XBOX ONEČas na dobrodružství: Pirates of the Enchiridion - NSW
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 382248
OutrightEN dabing

Čas na dobrodružství: Pirates of the Enchiridion [PS4]


Finn a Jake zachránili zem Ooo vícekrát než mohou spočítat, ale tentokrát toho mají až nad hlavy. Někdo se zmocnili Enchidirionu a zaplavil zem Ooo. Pomozte Fiinovi a Jakeovi na jejich cestách po moři a řešte s nimi různé hádanky. Při snaze odhalit viníka můžete využít i členy posádky, bojovat na suchu, či moři a používat různé schopnosti.
V dosud najpohltivejšom dovrodružstve můžete ovládat Finna, Jakea, BMO a Marceline při plavbě na nové lodi. Volně prozkoumejte známé království a mIete nebo se vydejte do nezmapovaných oblastí.
V novém rychle laděném tahovém systému soubojů soupeřem vypořádat všechny kosti. Využijte schopnosti, kouzla, předměty a pomozte vaší partii porazit nepřátel. Díky novým schopnostem soupeřem udělíte mega zranění a vylepšíte si vaše postavy za získané dosh body.
Pro získání vodítek se musíte mluvit s různými postavami. Při výslechu postav se někdy musíte zahrát na dobrého a špatného policisty. Sbírejte informace, získávejte odměny a objevujte boční úkoly, zda tajné mapy lokalit.


  • Volně prozkoumejte zem Ooo, objevujte tajná místa, sbírejte odměny a zahrajte si s oblíbenými postavami.
  • Vydejte se na plavbu mezi královstvími, nebo objevte nezmapované místa.
  • Vylepšujte si hrdinů, využijte předměty, kouzla, elixíry a unikátní schopnosti hrdinů.
  • Nové dobrodružství dabované originálními hlasy ze seriálu.

  • Recenze na Čas na dobrodružství: Pirates of the Enchiridion

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.