Capcom Essentials Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Capcom Essentials - XBOX 360
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 232833
CapcomEN dabing

Capcom Essentials [PS3]

Balení obsahuje hry Resident Evil 6 , Devil May Cry 4 , Dead Rising 2 , Super Street Fighter 4 a voucher ke stažení hry MegaMan 10 z PSN.


Resident Evil 6

Uplynulo již deset let od incidentu v Raccoon City a prezident Spojených států se rozhodl odhalit pravdu o tom co se událo, ve víře, že to omezí současné bujení bioteroristických činností. Leon S. Kennedy stojí na straně prezidenta a je jeho osobním přítelem a přeživší z Raccoon City. Ale po bioteroristických útoku je Leon nucen čelit prezidentovi změněnému k nepoznání a udělat své nejtěžší rozhodnutí. Ve stejné době, Chris Redfield, člen Bioterrorism Security Assessment Alliance přichází do Číny, která je také pod hrozbou bioteroristického útoku. Žádná země není bezpečná před těmito útoky a celou světovou populaci spojuje společný strach, že neexistuje už žádná naděje.

Poprvé v sérii se v Resident Evil 6 spojují oblíbené postavy Leon a Chris, aby čelili této bezprecedentní hrozbě. Připojí se k nim i nové postavy, každá s vlastními jedinečnými perspektivami a zapojením do tohoto neúprosného dramatického hororového zážitku odehrávajícího se v globálním měřítku.



Devil May Cry 4

Další díl populární japonské hry, jejíž příběh je součástí globální DMC linie a jeho hlavním hrdinou je mladý bojovník Nero. Jde o příslušníka jednotky Svatých rytířů, kteří slouží řádu"Order of the Sword", jež chrání lidstvo proti démonům a pokračuje ve své činnosti, kterou kdysi dávno započal temný rytíř Sparda.
Ve stopách Sparda však kráčel i jeho syn Dante, s ním se Nero v průběhu hry několikrát střetne. Nero totiž viděl Danta, jak bez důvodu zmasakroval spoustu Svatých rytířů a nedokáže si to vysvětlit. Je Dante spojenec, nebo je to nepřítel? Na tuto otázku odpoví až hra, která kromě parádního audiovizuálního zpracování nabízí i prvek, v jehož rámci budete prováděním nepřerušovaných kombo úderů získávat sílu, kterou využijete v boji se speciální pravou rukou Geroj Nera.



Dead Rising 2

Pokračování zábavné zombie akce se odehrává několik let po svém předchůdci v Městě hříchu. Po tom, co se virus nepodařilo izolovat ve Willamete, rozšířil se po celých Spojených státech amerických.

Hru začínáte v Las Vegas, kde budete řezat jednoho zombíka za druhým! K tomu Vám poslouží množství zbraní či předmětů. Od motorové pily, přes ruletu, až po elektrickou kytaru a maketu obřího telefonu. V prostředcích k ničení zombie se zkratka fantazii meze nekladou! Avšak právě svou šíleností a nekonečnými možnostmi jak se vypořádat s odpornými zombie, hra zabaví nejednoho milovníka her a filmů se zombie tématikou (a nejen těch ...)



Super Street Fighter 4

Super Street Fighter 4 je propracovaná verze Street Fighter 4 s 10 novými postavami, novými vzhledy pro bojovníků a také novými drtivými komby!

Návrat původem automatové legendy s nezměněnou návykovou hratelností 2D systému , avšak tentokrát v plně 3D prostředí v komiksové grafice a větší přístupností začínajícím hráčům , což však neznamená na úkor ostříleným veteránům .

  • Časová zasazení do doby po Super Street Fighter II Turbo a před Street Fighter III .
  • Důraz na umělecky kvalitní grafiku ( běžící v 60 fps ) a na maximální fotorealističnost .
  • Vrací se řada starých známých postav a přibyli nové, včetně dvou žen .
  • Nový automatický způsob vlastních komb zvaný Ultras .
  • Způsob krytí z třetího dílu je pryč a nahradil ho systém šetření se a odplaty .
  • Podpora on-line hraní.



    MegaMan 10

    Remake klasické hry pro konzoli SNES . Zahrajte si klasiku bez potřeby vlastnit starodávnou konzoli ;-) .



  • Recenze na Capcom Essentials

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.