Call of the Sea (Journey Edition) PS5

Cena s DPH
1 369 Kč
Cena bez DPH: 1 131 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 440727
MeridiemEN dabing

Call of the Sea (Journey Edition) [PS5]


Píše se rok 1934 a jsme ve vzdálených koutech jižního Pacifiku. Norah právě proplula přes oceán po stopách pohřešované výpravy svého manžela a ocitá se v bujném ostrovním ráji - na bezejmenném, zapomenutém místě plném pozůstatků ztracené civilizace.


Jaká podivná tajemství se zde skrývají a co Norah objeví během pátrání po pravdě?


Prozkoumejte strhující tropický ostrov (precizně vymodelovaný v Unreal Engine 4), který překypuje fantastickými scenériemi, ztracenými ruinami a okultními záhadami.


Seznamte se s Norah


Užijte si okouzlující studii ženy na výpravě za pravdou o zmizení svého manžela, když chce zjistit, kým opravdu je. O kompletní dabing se postarala Cissy Jones (Firewatch, The Walking Dead: Season 1).


Ponořte se do hloubky


Ponořte se do příběhového dobrodružství plného emocí, napětí a surrealistických překvapení. Vyšetřete stopy po předchozí výpravě, vydedukujte co se stalo a vyřešte celou řadu chytrých hádanek.


call-of-the-sea-journey-edition-txt1

Call of the Sea - Journey Edition je limitovaná číslovaná krabicová edice, která je po celé Evrope dostupná jen v počtu 1000 kusu. Obsahuje kompletní herní obsah z Nora's Diary Edition s následujícími bonusy: Vynikající originální soundtrack (který složil Eduardo De la Iglesia) na sběratelském barevném vinylu, artbook v pevné vazbě s více než 130 stránkami návrhu, artworku a obrázku ze hry, tři litografie s původními artworky ve speciální značkové krabici Call of the Sea.



Recenze na Call of the Sea (Journey Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.