Call of Juarez: Gunslinger [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
Kód produktu: 416465
FocusEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Call of Juarez: Gunslinger [Steam] [PC digital]


Z prachu zlatého dolu až do podlahové špíny salonu, Call of Juarez - Gunslinger je skutečnou poctou pro příběhy z divokého západu. Prožijte epickou a násilnou cestu nelítostného lovce odměn na cestě po stopách notoricky známých psanců, za jejichž hlavy se platí v dolarech - cash. Na této dobrodružné výpravě, kde se rozmazává rozdíl mezi člověkem a mýtem, prožijete ikonické pamětní potyčky a odhalíte zamlčenou pravdu za klobouky největších legend Starého západu.


  • Potkejte největší legendy Divokého západu - Billy the Kid, Pat Garrett, Jesse James a dalších. Postavte se tváří v tvář těmto legendárním pistolníkům, jejichž nedořečené příběhy čekají právě na Vás.
  • Proputujte zemi bez zákonů - Vyšlapejte si svou cestu napříč divočinou Starého západu a zažijte epické dobrodružství napříč nádhernými Západními zeměmi.
  • Vytvořte si své vlastní právo - S pistolním pouzdrem připevněným na Váš opasek budete lovcem odměn na cestě plné olověných soubojů.
  • Setrvejte ve smrtelných přestřelkách - Ovládněte umění bouchaček, pistolí a pušek a excelujte v manévrech při vyhýbání se kulkám, nebo zasaďte zničující komba a složte k zemi několik nepřátel současně.
  • Staňte se unikátem Divokého západu - vybírejte si specifické pistolnické schopnosti a taste, střílejte, vyhrávejte a vypracujte se na nejlepšího pistolníka na Divokém západě.


    Jedná se o digitální verzi hry Call of Juarez: Gunslinger, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Call of Juarez: Gunslinger [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.