Bus Simulator 21 (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Bus Simulator 21 (Day One Edition) - PC DVDBus Simulator 21 (Day One Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 433842
AstragonEN dabing

Bus Simulator 21 (Day One Edition) [PS4]


Váš autobus. Vaše trasa. Váš jízdní řád.


Těšte se na Bus Simulator 21 a ten nejobsáhlejší a nejpokročilejší vozový park v historii série. Ve hře Bus Simulator 21 se soupiska 30 oficiálně licencovaných autobusů od dobře známých mezinárodních výrobců, jako je Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grand West a Blue Bird, přidá k modelům od oblíbených značek obsažených v předchozích dílech (Mercedes-Benz, Setra , IVECO BUS a MAN). Poprvé budete mít možnost zvládat výzvy denního provozu v kabině double-decker a elektrických busů.


Připravte se na zcela novou, působivou americkou mapu Angel Shores a propracovanou verzi evropské mapy Seaside Valley z předchozího dílu – včetně jejího rozšíření. Ještě více otevřený svět ve hře Bus Simulator 21 vám poskytne možnost zažít vzrušující každodenní život řidičů autobusů ve dvou obřích městech, která můžete volně prozkoumat, včetně průmyslových čtvrtí a předměstí, živé čínské čtvrti, promenády, okolního pahorkatého venkova a obchodního parku. Hra rovněž nabízí různé úrovně obtížnosti a herní režimy pro širokou škálu typů hráčů.


Ve hře Bus Simulator 21 se nejen stanete schopným řidičem díky nesčetným kilometrům na cestách, ale také budete mít možnost využívat rozšířených manažerských prvků. Vytváření detailních jízdních řádů, kupování a prodávání autobusů a plánování efektivních tras, které berou v úvahu denní počet cestujících ve špičce – tyto a další rozmanité úkoly budete mít plně k dispozici.


Dáváte přednost tomu, když můžete vstát od stolu a vzít volant svých autobusů do vlastních rukou? Žádný problém! Automatické funkce hry Bus Simulator 21 se mohou postarat o manažerské povinnosti za vás a řidiči autobusů si jednoduše budou moci užít čas strávený jízdou. Revidovaná umělá inteligence provozu a chodců a dynamický cyklus dne a noci, úzce spjat se systémem špičky, a také různé povětrnostní podmínky navíc zajistí podmanivější zážitek řízení autobusu.


Hrajte v režimu pro jednoho hráče nebo v synchronizovaném režimu pro více hráčů. Převážejte bezpečně a rychle cestující do cíle a získejte odměny za včasnou a bezpečnou jízdu na konci výplatního dne.


Volně dostupné funkce pro usnadnění, jako například rychlý skok na požadované zastávky na mapě (rychlé cestování), přetáčení času vpřed a převzetí kontroly nad trasami počítačových busů – to vše doplňuje virtuální zážitek řidiče autobusu a zaručuje ještě více zábavy za volantem!


Užijte si Bus Simulator 21 na PC či konzolích a vychutnejte si tu nejpropracovanější jízdu v autobuse v historii série!


Bus Simulator 21 (Day One Edition) obsahuje:

  • Hru Bus Simulator 21
  • Bus Simulator 21 - USA Skin Pack
  • Bus Simulator 21 - Protect Nature Interior Pack
    bus_day_one_ed


Recenze na Bus Simulator 21 (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.