Brigandine: The Legend of Runersia Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Brigandine: The Legend of Runersia - PS4
Cena s DPH
1 139 Kč
Cena bez DPH: 941 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 422103
NumskullEN dabing

Brigandine: The Legend of Runersia [NSW]


Píše se rok 781 v Runersii. Na obzoru se rýsuje válka pro pět národů a malý kmen s nekompatibilními ideologiemi. Šest vládců a jejich runoví rytíři se vrhnou do konfliktu, každý se svými vlastními nadějemi a očekáváními. Po sjednocení země pod jediným transparentem budou získány vzpomínky z The Legend of Runersia a bude odhalena pravda o tom, co se zde stalo na Runersii.


Brigandine: The Legend of Runersia je velká strategická simulační hra. Vyberte si svoji frakci a velitele a začněte budovat armádu věrných vojsk, příšer a strojů, abyste dobyli kontinent.


  • Vyberte si stranu - vyberte si ze šesti hlavních mocností, z nichž každá má svůj vlastní seznam charakteristických vůdců, politiku a zúčastněte se velkolepějšího příběhu. Vyčarujte sílu z více než 40 základen, 100 rytířů a 50 druhů příšer.
  • Vysokopostavený velitel - snadno se naučit, těžko zvládnout hlubokou válečnou simulaci s růstem jednotek a bitevními četami založenými na mapě.
  • Válka nikdy nekončí - pohlcující a znovuhratelná hratelnost. Přítomnost dalších 5 národů, které soupeří o vládu nad Runersií, zajišťuje, že žádné dva zápasy nejsou stejné.
  • Překrásné bojiště - ilustrované postavy, ručně kreslené, stylizované.


Recenze na Brigandine: The Legend of Runersia

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.