Breathedge Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Breathedge - PS5
Cena s DPH
679 Kč
Cena bez DPH: 561 Kč
 
 
Kód produktu: 439227
PerpEN dabing

Breathedge [PS4]

Breathedge je ironická vesmírná adventura k přežití. Vžijte se do role jednoduchého chlapíka jménem Man, který právě nese popel svého dědečka na galaktický pohřeb a najednou se ocitne uprostřed univerzálního spiknutí. 

O hře

Vítejte ve vesmíru
Obrovský vesmírný pohřební vůz se v hlubokém vesmíru zhroutí a oblast zanechá zaplněnou troskami, rakvemi, mrtvými pasažéry a vámi. Přežijte na tomto mezihvězdném smetišti, odhalte globální spiknutí, zachraňte princeznu a nezlomte si prsty při ťukání do klávesnice během cestování po světě.
Pokuste se zůstat naživu
Vesmír není vtip (přestože se tato hra snaží dokázat opak) a nezemřít je výzva. Vybudujte svůj pokrok velkolepými způsoby, včetně, ale ne výlučně, udušení, zmrazení, spálení, zabití elektrickým proudem, deprese, tupého traumatu a dalších.
Zasypte prostor odpadky, které jste vytvořili
Trvalo dlouho, než se naši předkové vyvinuli, protože neměli žádnou elektrickou pásku. Vy ji však máte a víte, jak ji používat. S tímto magickým artefaktem můžete vytvořit obrovské množství zbytečných předmětů a vyhodit je z přechodové komory! Existuje také mnoho užitečných předmětů, které je třeba vytvořit, ale buďte opatrní, protože to může vést k dokončení hry.
Opravit a ozdobit
Když se všichni vaši sousedé jen tak vznášejí ve vakuu a nedělají nic jiného, ??jen si hrají na mrtvé, různé nástroje vám pomohou stát se tím nejhorším hlučným sousedem. Vytvořte jedinečnou vesmírnou stanici, poskytněte jí kyslík a elektřinu, nainstalujte všechny druhy zařízení od solárních panelů až po farmu křečků a proměňte ji ve skutečnou doupě pro mládence tím, že ji nacpete nábytkem smíšeným se všemi druhy haraburdí.
Túúút! Tuút!
Ano, slyšeli jste správně, je to váš vlastní soukromý klakson! Kromě toho můžete sestavit malou raketu, jezdit na mrtvé nebo postavit velký raketoplán. Přeprava vám pomáhá pohybovat se rychleji, vyhýbat se překážkám a vidět obrazovku smrti po čelní srážce.

Trailer



Recenze na Breathedge

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.