BoxVR PS4

Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
Kód produktu: 401580
PerpEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 329 Kč

BoxVR [PS4]

BoxVR je designován aby udržel hráče všech kondici ve formě s vysoce intenzivními rutinami choreografované profesionálními instruktory. Hráči si mohou vybrat z 45 unikátních rutin s různými délkami a intenzitami nebo si vytvořit vlastní cvičení, které jim budou vyhovovat.

  • Tým předních fitnes trenéry byl pravidelně konzultován na tvorbu různorodých otáčivých cvičení pro box, specificky designových na ničení kalorií. Od krátkých 3 minutových rozcviček po 60+ minutové cvičení na výdrž, hráči zde najdou vše pro to aby nastartovaly svůj tep.
  • My Workouts režim dovoluje hráči vytvořit si tolik rutin, kolik potřebuje ověřením délku cvičení poskládáním playlistu z 110 písniček a přizpůsobení intenzity kterékoli rutiny.
  • Dostat se ke cvičení je jednodušší s motivačním parťákem, proto BoxVR podporuje multiplayer, dovoluje až 6 hráčům splnit totéž cvičení spolu a vidět, kdo vyhraje s nejlepším skóre.
  • Každé cvičení je nahrávány, aby hráči mohli sledovat spálené kalorie za čas a mohli sledovat svůj pokrok ke vytčenému cíli.
  • Přes 100 různých písniček je dostupných na úpravu energie a tónu cvičení, včetně popu, rocku, EDM, drum n 'bassu, hip hopu a jiných.



    Hra vyžaduje PlayStation VR, PlayStation Move a PlayStation kameru pro PS4.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


  • Recenze na BoxVR

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.