Bloodborne PS4

469 Kč
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 265191
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Bloodborne [PS4]

Od Hidetaka Miyazakiho a FromSoftware, tvůrců legendárních RPG Demon’s Souls , Dark Souls a Dark Souls 2 přichází hra Bloodborne, zcela nová, akcí nabitá RPG překypující nemilosrdnou, neutuchající hrůzou, vyvinutá exkluzivně pro platformu PlayStation 4.

Postavte se čelem svému strachu při hledání odpovědí ve starobylém městě Yharnam, nyní prokletým podivnou endemickou chorobou, která se šíří ulicemi jako požár. Nebezpečí je neustále přítomno jako stín v tomto hrozném světě a Vy musíte objevit své nejtemnější tajemství, abyste přežili.



  • Vydejte se do hrůzyplný gotického města, kde nepříčetné davy a hrůzostrašné stvoření číhají za každým rohem.
  • Ozbrojení s jedinečným arzenálem zbraní, včetně střelných zbraní a sekáčů, potřebujete důvtip, strategii a reflexy, abyste dokázali zlikvidovat agilních a inteligentních nepřátel, kteří hlídají temná tajemství města.
  • Úžasně detailní gotické prostředí, náladové osvětlení a vylepšený nový online zažitek.
  • Použijte svaté kalichy abyste získali vstup do sítě obrovských podzemních ruin, plných pastí, bestií a odměn, které můžete prozkoumat a dobýt sám nebo s přáteli. Tyto náhodně generované dungeony nabízejí zcela nové výzvy a můžete je sdílet s přáteli.


  • Recenze na Bloodborne

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.