Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers - Xbox Series X|SBlaze and the Monster Machines: Axle City Racers - NSW
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 432391
OutrightEN dabing

Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers [PS4]


Připravte se na závod s Blazem a jeho přáteli z monster! Od barevných ulic města Axle City po úžasnou kaskadérskou dráhu Monster Dome můžete prozkoumat svět Blaze! Zapněte si tedy bezpečnostní pásy a ovládněte Blaze, Pickle, Darington, Zeg, Starla, Stripes.....a dokonce i podvádějte Crushera! Je čas závodit ohromnou rychlostí a jet na šampionát nebo soutěžit až se 4 hráči v režimu split-screen na gauči.


Zábava se na Vás bude valit bez přestávky. Můžete posliňovat, driftovat, skákat a táhnout kaskadérské kousky kolem úžasných tratí, jako jsou Race to Eagle Rock, Stuntmania a další! Zapněte klíč a získejte jedinečné schopnosti pro svoji postavu a přelstíte tak konkurenci. Přizpůsobte si Blaze a jeho přátele v garáži. a díky vzdělávacím funkcím STEM a dostupným možnostem ovládání, jako je Auto-Drive-Helper, budou mít mladší hráči při objevování svých slavných schopností náladu slavit.


Vlastnosti

  • BE BLAZE a dalších 6 hrdinů včetně Starly, Pickle a Crushera
  • ZÁVOD S PŘÁTELEMI v režimu rozdělené obrazovky pro 4 hráče
  • VYLEPŠENÍ, díky zvýšení rychlosti a jedinečným schopnostem postav
  • VYHRAJTE POHÁR, Grand Prix Axle City, Monster Dome a další
  • AUTO DRIVE s volitelným jednoduchým ovládáním pro mladší hráče

Recenze na Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.