Black Future '88 Nintendo SWITCH

Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 405470
GoodEN dabing

Black Future '88 [NSW]


Black Future '88 je synth-punk roguelike 2D akční střílečka. Šplhejte vkuse po vertikální, vkuse vyvíjející věži, abyste dosáhli vrchol a zabili její šíleného vlastníka, předtím než Vám exploduje srdce. Střílejte, sekejte, běhejte a vylepšujte se, abyste přežili nekonečné vlny vražedných AI nepřátel, smrtelných pastí, šílených feťáků a kolosálních strážců, kteří Vám budou stát v cestě v této stylové verze alternativních 1988 let.
Svět se snaží vzpamatovat z nukleární pohromy, vytvořené Duncanem, architektem věže. První z jeho bomb padla v létě 1988 a do prosince zastínili slunce nekonečným deštěm. Po tomto činu se lidé rozhodli přestat měřit čas a od té doby je vkuse rok 1988. Všechno co přežilo první útok, zemřou v následujících záplavách, které budou následovat. V těchto časech války, neexistují měsíce, týdny... všechen čas se měří v minutách, které Vám zůstávají k životu.
Vezměte břemeno jednoho z přeživších a probojujte si cestu až k vrcholu veže, abyste zabili architekta a zastavili tak nekonečný nukleární désť. Stoupejte, abyste zemřeli a zemřete abyste přežili.
  • Lezte po procedurovaně generované věži a bojujte o přežití proti konstantním hrozbám Vašeho života jako jsou lasery, ohně a nepřátelé, kteří Vás chtějí rozsekat.
  • Vyzkoušejte si unikátní pohled na retro cyberpunkovou dystopií a bojujte o přežití napříč 5 odlišnými zónami, každá s vlastními výzvami.
  • Hrajte za jednu z 5 postav, kde každá má vlastní unikátní schopnosti a slabiny.
  • Otestujte si Váš důvtip a reflexy s přátelim v režimu kooperace a zažijte úplně unikátní zážitek kooperační roguelike hry.
  • Bojujte o přežití tím, že vyzvete množství unikátních bossů, kteří stráží vchody do dalších zón ve hře.
  • Přineste si zbraň a laserový meč k boji a vyzbrojte se z výběru 50 unikátních zbraní dostupných ve hře, každá s jejich unikátními efekty.
  • Každý den Vás čeká nová výzva s generováním nových unikátních atributů úrovně, které otestují Vaši odolnost a dovolí Vám vidět jak jste na tom oproti ostatním hráčům v globálních žebříčcích. Nebojujte jen o přežití, ale i o dominanci!
  • Smrt nikdy nezněla tak dobre, všechno díky parádnímu originálnímu analogovému syntetickému soundtracku zahraným Tremorem Lowem.


Recenze na Black Future '88

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.