Bezdrátový projektor XGIMI Horizon, šedý

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
27 429 Kč
Cena bez DPH: 22 669 Kč
 
Kód produktu: 448474
XGIMI

Bezdrátový projektor XGIMI Horizon, šedý [PGX-032]

Seznamte se s projektorem HORIZON, nejuniverzálnějším a nejjednodušším domácím projektorem s rozlišením Full HD od společnosti XGIMI. HORIZON nabízí špičkové funkce v intuitivním a výkonném balení. Zbavte se všech starostí s hledáním dokonalého obrazu; stačí projektor HORIZON zapnout v libovolné místnosti a během několika vteřin pokoj přetvoříte na kinematografický zážitek. Pohlcující zážitek můžete mít opravdu kdekoli si vyberete díky špičkové kvalitě obrazu, inteligentním zobrazovacím funkcím a zvuku od společnosti Harman Kardon.

O produktu

    • Budoucnost nikdy nebyla jasnější
      Projektor HORIZON přináší křišťálově čistý obraz v kvalitě 1080 px až do obrovské velikosti obrazovky 300". S rozlišením až 1920 × 1080 můžete posunout vaše gaming sessions na vyšší úroveň nebo sledovat oblíbený film: Už nemusíte vybírat přenosnost a velikost obrazovky nebo kvalitu obrazu, HORIZON má všechny možnosti pokryty.

    • Technologie superjasné projekce
      Už se nemusíte obtěžovat s výběrem jiné místnosti nebo úhlu projekce během dne nebo v jasném prostředí. HORIZON je nejjasnějším projektorem ve své třídě téměř o 30% a vyzařuje neuvěřitelných 2200 ANSI lumenů. Živé barvy a mimořádně ostrý obraz, a to iv jasném prostředí.

    • Proměňte svůj svět během několika vteřin
      Už žádné problémy s nastavováním. Projektor HORIZON je vždy připraven díky superrychlému spuštění, automatickému zaostření, korekci lichoběžníkového zkreslení a nové detekci objektů pomocí umělé inteligence. Připravte se na používání své největší obrazovky stejným způsobem jako u jakéhokoli jiného zařízení: okamžitě a intuitivně.

    • Bleskové zapnutí
      Projektor HORIZON se plně zapne během několika vteřin a využívá nejmodernější inteligentní detekci plátna, která automaticky přizpůsobí velikosti promítání velikosti plátna.

    • Bezstarostná korekce obrazu
      Špičková technologie automatické korekce lichoběžníkového zkreslení společnosti XGIMI vyrovnává obraz vertikálně i horizontálně tak, aby se přizpůsobil vašim stěnám nebo plátnu s dokonalým poměrem stran. Pomocí ruční korekce lichoběžníkového zkreslení můžete obrazovku dále přizpůsobit na boční projekci až o 45 stupňů. Automatické ostření udržuje obraz živý a čistý, a to až do maximální velikosti obrazovky 300". Díky nízké latenci, ohromujícímu kontrastu a integrované optice je kvalita a konzistence snímků HORIZON rychlejší a systematičtější než kdykoli předtím.

    • Obrazový engine X-VUE 2.0
      Jedinečný systém obrazového enginu X-VUE společnosti XGIMI výrazně zvyšuje jasnost a věrnost podání dynamických snímků. Kvalita obrazu je jasnější a plynulejší.

    • HDR 10 × HLG
      Technologie HDR 10 vám přináší působivý kontrastní poměr v jasném i tmavém prostředí. Vychutnejte si obsah v plných detailech v kteroukoli denní dobu. Díky kompatibilitě s vysílacím standardem Hybrid Log Gamma poskytuje projektor plný obraz HDR napříč vysílacími stanicemi.

    • Nastavení jasu pomocí umělé inteligence
      integrovaný optický snímač ve spolupráci s umělou inteligencí XGIMI detekuje a reaguje na objekty v cestě a na změny okolního světla. Automatické nastavení jasu zajišťuje, že při změně úrovně okolního jasu zůstane obraz jasný a barevný. Rozlučte se s ručním nastavováním a vychutnejte si bezproblémový zážitek jako z kina v jakékoli místnosti a v kteroukoli denní dobu.

    • Na zvuku záleží
      Projektor je postaven na profesionálním zvukovém designu od ověřeného výrobce reproduktorů Harman Kardon. Vychutnejte si kvalitní zvuk jako v kině ze dvou 8W 45mm reproduktorů s plným rozsahem, které byly vyvinuty speciálně pro HORIZON. Zvuk Harman Kardon poskytuje bezkonkurenční pohlcení a vyváženost s nízkým zkreslením a vysokou dynamickou odezvou. V kombinaci s technologií DTS Studio Sound dokáže HORIZON poskytnout virtualizovaný prostorový zvuk s vylepšením dialogů a basů. Horizon můžete dokonce používat jako vysoce výkonný reproduktor pouhým připojením k jakémukoli zařízení.

    • Bezproblémové připojení
      Projektor HORIZON se připojí k libovolnému zařízení díky dvěma portům HDMI a USB, síťovým konektorům LAN a sluchátkovému portu 3,5 mm. Navíc disponuje konektivitou Wi-Fi 2,4/5G a Bluetooth.

    • Aplikace
      Projektor spolupracuje s vašimi oblíbenými aplikacemi Google, abyste byli neustále ve spojení a měli dokonalou kontrolu nad svým prostředím. Díky integraci obchodu Google Play a Android TV můžete pomocí projektoru přistupovat k více než 5 000 nativním aplikacím včetně HBO, Showtime a YouTube. Stisknutím tlačítka Google Assistant na dálkovém ovladači projektoru získáte okamžitý přístup k hlasovému asistentovi. Díky integraci Chromecast můžete z oblíbených zařízení vysílat obsah, aplikace a hry přímo do zařízení Horizon.

    • Udržitelnost
      HORIZON prohlubuje závazek společnosti XGIMI vůči uživatelům i životnímu prostředí. Odolnější zařízení umožňují delší používání a pomáhá snižovat množství elektro-odpadu. Projektor využívá mimořádně účinný zdroj světla LED, který poskytuje dokonale ostrý a jasný obraz po celou dobu své životnosti – až 10 let, a to i při 8hodinovém každodenním používání.

  • Umělá inteligence
    Vestavěná umělá inteligence vyhledává objekty v oblasti promítání a okamžitě mění měřítko obrazu, abyste mohli nerušeně hrát hry nebo sledovat filmy.
xgimi-horizon

 

Technická specifikace
Operační systém Android TV 9.0
Optická jednotka XGIMI FHD OPTICAL ENGINE
Zobrazovací čip 0,47" DMD
Rozlišení 1920 × 1080 px
Barevný gamut 110% DCI-P3
Max podporované rozlišení 4096 × 2160
Svítivost 2200 lm
Kontrastní poměr neuvedeno
Zaostření automatické
Velikost projekce 30 - 300"
Poměr stran 16:9
Max projekční vzdálenost neuvedeno cm
Max úhlopříčka obrazu 300 cm
Připojení Bluetooth 5.0
WiFi Dual-band 2.4 / 5 GHz, 802.11 a/b/g/n
Operační paměť 2 GB
Vnitřní paměť 32 GB
Max. spotřeba 200 W
Konektivita 1x DC, 2x HDMI 2.0, 2x USB 2.0, 1x 3,5mm audio, 1x LAN
Funkce Chromecast
Technologie promítání DLP
Korekce 40° vertikální, 40° horizontální
Hlučnost 30 dB
Reproduktory 2 x 8 W
Rozměry 208 × 218 × 136 mm
Hmotnost 2900 g

Obsah balení:

  • Projektor Horizon
  • Napájecí adaptér
  • Napájecí kabel
  • Dálkové ovládání
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Bezdrátový projektor XGIMI Horizon, šedý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.