Bezdrátový projektor XGIMI Horizon Pro, šedý

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
44 799 Kč
34 209 Kč
Cena bez DPH: 28 272 Kč
 
 
Kód produktu: 448513
XGIMI

Bezdrátový projektor XGIMI Horizon Pro, šedý [PGX-033]

Seznamte se s projektorem HORIZON Pro, nejvšestrannějším a nejjednodušším domácím projektorem 4K od společnosti XGIMI. Obsahuje špičkové funkce v intuitivním a výkonném balení. Přestaňte se zabývat hledáním dokonalého obrazu, stačí zapnout projektor v libovolné místnosti a během několika vteřin máte zážitek jako z kina ihned po vybalení z krabice. Získejte ještě větší pohlcení kdekoli si vyberete díky špičkové kvalitě obrazu, inteligentním zobrazovacím funkcím a zvuku od společnosti Harman Kardon.

O produktu

    • Budoucnost nikdy nebyla jasnější
      HORIZON Pro vám přináší nejvyšší kvalitu obrazu 4K, dostupnou v projektoru této velikosti, a to až do obrovské úhlopříčky 300". S rozlišením až 3840 × 2160 můžete posunout herní večer na vyšší úroveň nebo si pustit oblíbený film v ultra HD rozlišení.Už nemusíte vybírat mezi přenosností a velikostí nebo kvalitou obrazu.

    • Jas nade vše
      Technologie superjasné projekce HORIZON Pro překoná kteroukoli konkurenci. Už se nemusíte obtěžovat s výběrem jiné místnosti nebo hledáním úhlu projekce během dne nebo v jasném prostředí. HORIZON Pro je nejjasnějším projektorem ve své třídě a to téměř o 30%. Vyzařuje úžasných 2200 ANSI lumenů. HORIZON Pro poskytuje živé barvy a mimořádně ostrý obraz, a to iv jasném prostředí.

    • Extra rychlé nastavení
      Už žádné problémy s konfigurací. HORIZON Pro je připraven k práci díky superrychlému spuštění, automatickému ostření a korekci lichoběžníkového zkreslení a nové detekci objektů pomocí umělé inteligence. Připravte se na používání své největší obrazovky stejným způsobem jako u jakéhokoli jiného zařízení: okamžitě a intuitivně.

    • Automatizované procesy
      Projektor HORIZON Pro se plně zapne během několika sekund a využívá špičkové inteligentní detekce obrazovky, která automaticky přizpůsobí velikost obrazovky velikosti promítaného obrazu. Špičková technologie automatické korekce lichoběžníkového zkreslení společnosti XGIMI vyrovnává obraz vertikálně i horizontálně tak, aby se přizpůsobil vašim stěnám nebo obrazovce s dokonalým poměrem stran. Pomocí ruční korekce lichoběžníkového zkreslení můžete obrazovku dále přizpůsobit na boční projekci až o 45 stupňů. Vestavěná umělá inteligence vyhledává objekty v oblasti sledování a okamžitě mění měřítko obrazu, abyste mohli nerušeně hrát hry nebo sledovat filmy. Špičkové automatické ostření udržuje obraz živý a čistý, a to až do maximální velikosti obrazovky 300".

    • Obrazový engine X-VUE 2.0
      Jedinečný systém obrazového enginu X-VUE společnosti XGIMI výrazně zvyšuje jasnost a věrnost dynamických snímků. Kvalita obrazu je jasnější a plynulejší, s čistšími a realističtějšími barvami přináší skutečně pohlcující uživatelský zážitek.

    • Interpolace snímků MEMC
      HORIZON Pro poskytuje velmi nízkou latenci s co nejmenším rozmazáním obrazu pomocí technologie interpolace snímků MEMC. Technologie kompenzace pohybu společnosti XGIMI využívá specializovaného algoritmu, který zabraňuje rozmazání obrazu. Sportovní přenosy, filmy a všechny vaše oblíbené hry zůstanou ostré a jasné i v zánětu akce.

    • HDR 10 × HLG
      HORIZON Pro využívá technologii HDR 10, která přináší působivý kontrastní poměr v jasném i tmavém prostředí. Vychutnejte si svůj obsah v plných detailech v kteroukoli denní dobu. Díky kompatibilitě s vysílacím standardem Hybrid Log Gamma poskytuje Horizon plnohodnotný obraz HDR napříč vysílacími stanicemi, takže vám neunikne ani okamžik.

    • Nastavení jasu pomocí umělé inteligence
      HORIZON Pro má integrovaný optický snímač, který ve spolupráci s umělou inteligencí XGIMI detekuje a reaguje na objekty, které mu stojí v cestě, a také na změny okolního světla. Funkce AI Brightness Adjustment zajišťuje, že při změně úrovně okolního jasu zůstane obraz jasný a barevný. Rozlučte se s ručním nastavováním a vychutnejte si bezproblémový zážitek z kina v jakékoli místnosti a v kteroukoli denní dobu.

    • Na zvuku záleží
      HORIZON Pro je postaven na profesionálním zvukovém designu od ověřeného výrobce reproduktorů Harman Kardon. Vychutnejte si zvuk v kvalitě jako v kině ze dvou 8W 45mm reproduktorů s plným rozsahem vyvinutých speciálně pro Horizon. Zvuk Harman Kardon poskytuje bezkonkurenční pohlcení a vyváženost s nízkým zkreslením a vysokou dynamickou odezvou. V kombinaci s technologií DTS Studio Sound dokáže HORIZON Pro poskytnout virtualizovaný prostorový zvuk s vylepšením dialogů a basů. HORIZON Pro můžete dokonce používat jako vysoce výkonný reproduktor Bluetooth pouhým připojením k jakémukoli zařízení.

    • Aplikace
      HORIZON Pro spolupracuje s vašimi oblíbenými aplikacemi Google, abyste byli neustále ve spojení. Díky integraci obchodu Google Play a Android TV můžete pomocí HORIZON Pro přistupovat k více než 5000 nativním aplikacím včetně HBO, Showtime a YouTube. Stisknutím tlačítka Google Assistant na dálkovém ovladači získáte okamžitý přístup k hlasovému asistentovi. Můžete ovládat připojená chytrá zařízení, vyhledávat obsah nebo otevírat oblíbené aplikace. Integrace s Chromecastem vám umožní vysílat obsah, aplikace a hry přímo do projektoru z vašich oblíbených zařízení.

    • Konektivita
      HORIZON Pro vás připojí kamkoli díky dvěma portům HDMI a USB, LAN a připojení sluchátek. Přerušte kabel a připojte ještě více periferních zařízení díky dvoupásmovému 2,4/5G Wi-Fi a Bluetooth.

  • Ekologická zodpovědnost
    HORIZON Pro posiluje závazek společnosti XGIMI vůči uživatelům i životnímu prostředí. Odolnější zařízení umožňují větší využití a pomáhají snižovat množství odpadu. HORIZON Pro využívá mimořádně účinného zdroje světla LED, který poskytuje dokonale ostrý a jasný obraz po celou dobu své životnosti – až 10 let, a to i při 8hodinovém každodenním používání.
xgimi-horizon-pro

 

Technická specifikace
Operační systém Android TV 9.0
Optická jednotka XGIMI FHD OPTICAL ENGINE
Zobrazovací čip 0,47" DMD
Rozlišení 3840 × 2160 (4K), 8,29 milionu. px
Barevný gamut 110% DCI-P3
Max podporované rozlišení 4096 × 2160, 60 Hz
Svítivost 2200 lm
Kontrastní poměr neuvedeno
Zaostření automatické
Velikost projekce 30 - 300"
Poměr stran 16:9
Max projekční vzdálenost neuvedeno cm
Max úhlopříčka obrazu 300 cm
Připojení Bluetooth 5.0
WiFi Dual-band 2.4 / 5 GHz, 802.11 a/b/g/n
Operační paměť 2 GB
Vnitřní paměť 32 GB
Max. spotřeba 200 W
Konektivita 1x DC, 2x HDMI 2.0, 2x USB 2.0, 1x 3,5mm audio, 1x LAN
Funkce Chromecast
Technologie promítání DLP
Korekce 40° vertikální, 40° horizontální
Hlučnost 30 dB
Reproduktory 2 x 8 W
Rozměry 208 × 218 × 136 mm
Hmotnost 2900 g

Obsah balení:

  • Projektor Horizon
  • Napájecí adaptér
  • Napájecí kabel
  • Dálkové ovládání
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Bezdrátový projektor XGIMI Horizon Pro, šedý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.