Bezdrátový projektor XGIMI Halo+, šedý

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
21 449 Kč
Cena bez DPH: 17 726 Kč
 
Kód produktu: 448471
XGIMI

Bezdrátový projektor XGIMI Halo+, šedý [PGX-034]

XGIMI Halo+ překonává hranice, díky nejpokročilejším technologiím a bezkonkurenčním vlastnostem je Halo+ jasnou volbou mezi přenosnými projektory!

O produktu

    • Skvělý parťák i na cestu
      Ultrapřenosný Halo+ se vyznačuje špičkovou konstrukcí, vestavěnou 59 Wh baterií s 2 hodinovou výdrží a minimalistickým designem, vše optimalizováno pro váš maximální vizuální zážitek.

    • Duální reproduktory
      Ohromující rozlišení obrazu je kompenzováno duálními 5 W reproduktory Harman Kardon, které vydávají čistý Hi-Fi zvuk bez zkreslení s optimální basovou tóninou. Oživte každou noc s karaoke nebo poslechem vaší oblíbené hudby prostřednictvím připojení Bluetooth.

    • Optimální korekce obrazu
      Projektor sám upravuje promítaný obraz tak, aby odpovídal velikosti vaší obrazovky, díky inteligentní detekci promítaného prostoru na základě vertikálních/horizontálních úhlů +/- 45°. Halo+ automaticky změní měřítko projekce, aby se zabránilo překážkám a také automaticky zaostřuje obraz, dokud není křišťálově čistý.

    • Halo+ pracuje za vás
      Špičková technologie Intelligent Screen Adaption (ISA) zjednodušuje ovladatelnost a nastavení. Vynikající rychlost procesoru dohromady s vylepšenou umělou inteligencí nabízí velmi rychlou adaptaci a korekci obrazu na základě plochy na kterou promítáte.

    • Okouzlující 3D
      3D funkce poskytuje mimořádné vnímání hloubky a fúze obrazu díky technologii DLP na úrovni kina, používané ve většině kin po celém světě. S Halo+ můžete snadno nastavit 200" displej a užít si 3D obsah kdekoli a kdykoli.

    • Všechny vaše oblíbené aplikace
      Objevte nový svět zábavy. Díky operačnímu systému Android TV 10.0 a Google Play projektor poskytuje bezproblémový přístup k více než 5000 aplikacím, jako je HBO Max a Prime Video. Bez ohledu na to, zda se díváte doma na nejnovější seriál nebo kempujete pod stanem.

    • Zabudovaný Chromecast
      S integrovaným Chromecastem můžete bezdrátově streamovat aplikace, hry a další přímo do Halo+ ze svých zařízení Android nebo Apple.

    • Ovládání hlasem
      Stále tak snadno použitelný Google Assistant integrovaný do dálkového ovladače vám umožňuje okamžitě otevírat aplikace, vyhledávat videa a mnoho dalšího.

    • Nesrovnatelný výkon
      Integrovaná 60 Hz technologie MEMC (motion compensation technology) využívá specializovaný algoritmus k vylepšení ostrosti obrazu a odezvy při přehrávání. I během dynamických momentů sportovních událostí je váš obraz nepřetržitě ostrý a jasný.

    • Pestré a realistické barvy
      Funkce HDR10+, kterou projektor disponuje, nabízí zdroj fenomenální hloubky barvy a dobře vyváženého kontrastu, snímek po snímku. Užijte si realistické světlé a temné barvy, ideální pro romantický filmový večer na pláži.

    • Bezkonkurenční vizuální čistota
      Techničtí nadšenci si zamilují pokročilou image engine - X-VUE 2.0. Zobrazuje velmi jasně s vysokým důrazem kladeným na širokou škálu barev s ultra jasnými vizuály, které vás pohltí při sledování vašeho oblíbeného televizního obsahu v exteriéru.

    • Vyvinuto pro video hry
      Mód „Game Mode Boost“ spojuje špičkové rozlišení obrazu se zvukem, s vysokou obnovovací frekvencí snímků a nízkou odezvou 26.5 ms, plně podporující i ty nejnáročnější video hry. Díky portům pro HDMI 2.0, USB 2.0 a sluchátkům je Halo+ připraven na vše.

  • Bere ohled na ekologii a vaše zdraví
    Snižováním emisí modrého světla, snižuje projektor Halo+ unavenost očí. Spotřebovává značně méně elektřiny než konkurenční projektory s ultra-úspornou LED žárovkou, která má životnost až 10 let.
XGIMI-Halo+

 

Technická specifikace
Operační systém Android TV 10.0
Optická jednotka X-VUE 2.0 ENGINE
Zobrazovací čip 0.33''DMD
Rozlišení 1920 × 1080 px
Kompatibilní rozlišení 2K / 4K
Max podporované rozlišení 3840 px
Svítivost 900 lm
Kontrastní poměr neuvedeno
Zaostření automatické
Velikost projekce neuvedeno
Poměr stran 16:10
Max projekční vzdálenost 530 cm
Max úhlopříčka obrazu 762 cm
Připojení Bluetooth 5.0
WiFi Wi-Fi Dual-band 2.4/5 GHz, 802.11 a/b/g/n
Operační paměť 2 GB
Vnitřní paměť 16 GB
Max. spotřeba 90 W
Konektivita 1× DC, 2× HDMI 2.0, 2× USB 2.0, 1× 3,5 mm audio
Funkce 3D, Chromecast
Technologie promítání DLP
Korekce 40° vertikální, 40° horizontální
Hlučnost 30 dB
Reproduktory 2 x 5 W
Rozměry 113 × 145 × 171 mm
Hmotnost 1600 g

Obsah balení:

  • Projektor Halo+
  • Napájecí adaptér
  • Dálkové ovládání
  • Dokumentace


Recenze na Bezdrátový projektor XGIMI Halo+, šedý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.