Bezdrátové sluchátka JBL Tune Flex, ghost black

Cena s DPH
2 590 Kč
Cena bez DPH: 2 140 Kč
 
 
Kód produktu: 450288
JBL

Bezdrátové sluchátka JBL Tune Flex, ghost black [JBLTFLEXGBLK]

Všechno, co cítíte, je hudba.

Díky sluchátkům JBL Tune Flex zažijete během dne jednu skladbu za druhou. Skutečná bezdrátová sluchátka vám poskytnou 32 hodin výjimečného zvuku JBL Pure Bass Sound, zatímco ergonomický a voděodolný design vám poskytne celodenní pohodlí za každého počasí. Jednoduchý dotek vám umožní spravovat a užívat si perfektní hovory kdekoli, bez okolních zvuků. A díky technologii Active Noise Canceling a Smart Ambient si vyberete, jestli chcete vypustit celý svět kolem vás nebo se zapojit do dění. Otevřený tenký design zajišťuje pohodlí po celý den a přirozené vnímání zvuku. Nejlepší ze všeho je, že aplikace JBL Headphones vám umožní přizpůsobit si celý zážitek z poslechu. Zůstaňte ve spojení se svým světem, podle sebe.

O produktu

    • Zvuk JBL Pure Bass Sound
      Šikovně navržené 12 mm měniče vylepšené o bodový faktor dodávají čistý basový zvuk JBL, takže budete cítit každý pulsující úder.

    • Aktivní potlačení hluku s funkcí Smart Ambient
      Poslouchejte více toho co chcete, méně toho co nechcete. Technologie aktivního potlačení hluku se 2 mikrofony vám umožní minimalizovat rušení zvuku. S funkcí Ambient Aware se můžete kdykoli naladit na své okolí, abyste se cítili bezpečněji, když jste mimo svět, zatímco funkce TalkThru vám umožní zastavit se na krátkém rozhovoru, aniž byste si museli sluchátka sundat.

    • 4 mikrofony pro perfektní hovory
      Užijte si bezproblémové a hands-free telefonické hovory ve stereo zvuku. Tune Flex jsou vybaveny 4 mikrofony, takže uslyšíte vždy s dokonalou čistotou. Nikdy neváhejte znovu přijmout nebo uskutečnit telefonický hovor. A s funkcí VoiceAware si můžete vybrat, kolik svého vlastního hlasu uslyšíte, a to ovládáním množství mikrofonního vstupu směrovaného zpět do vašich sluchátek.

    • Výdrž baterie až 32 hodin
      Nikdy nepromeškejte sílu zvuku s 32 (8+24) hodinovou výdrží baterie nebo 6 hodinami, plus 18 hodinami v případě, kdy je aktivováno potlačení hluku. Potřebujete zesílit? Rychlým nabíjením v trvání pouhých deset minut získáte 2 hodiny přehrávání.

    • Odolné vůči vodě a potu
      Nenechte se odradit špatným počasím. Díky odolnosti vůči vodě třídy IPX4 a odolnosti vůči potu není takové cvičení ani liják, který by sluchátka Tune Flex nezvládla.

    • Celodenní napasování a pohodlí
      Nikdy nezůstaňte bez hudby. Tenký otevřený design zajišťuje pohodlí bez tlaku as přirozeným vnímáním zvuku. Dodatečné těsnící nástavce ve 3 velikostech spolu s režimem těsnících ušních nástavců v aplikaci vám umožňují vytvořit těsnění proti hluku z okolního prostředí, aniž byste ohrozili lehký a elegantní design těchto sluchátek.

  • Aplikace JBL Headphones
    Aplikace JBL Headphones vám umožní vychutnat si hudbu podle sebe. Přizpůsobte si zážitek z poslechu a gesta dotykového ovládání, najděte sluchátka, ovládejte okolní hluk a režimy Smart Audio & Video. Stáhněte si aplikaci bezplatně a zjistěte, co ještě můžete udělat.

 

Technická specifikace
Velikost měniče 12 mm dynamický měnič
Napájení 5 V / 1 A
Hmotnost Sluchátka 4,8 g/ks (9,6 g kombinace)
Nabíjecí pouzdro 38,6 g
Rozměry Sluchátka 34,9 x 20,5 x 20,2 mm
Nabíjecí pouzdro 47,0 x 51,5 x 29,3 mm
Baterie Sluchátka Lithium-iontová polymerová (55 mAh/3,85 V)
Nabíjecí pouzdro Lithium-iontová polymerová (570 mAh/3,85 V)
Doba nabíjení 2 hodiny od úplného vybití
Doba hovoru 4,5 hodiny
Doba přehrávání 8 hodin se zapnutou funkcí Bluetooth a vypnutou funkcí ANC
6 hodin se zapnutou funkcí BT a ANC
Frekvenční odezva 20 Hz – 20 kHz
Impedance 16 Ohm
Citlivost 110 dB SPL@1 kHz
Max SPL 95 dB
Citlivost mikrofonu -38 dBV/Pa@1 kHz
Bluetooth 5.2
Frekvence Bluetooth 2,4 GHz – 2,4835 GHz
Výkon Bluetooth <11 dBm
Max teplota 45 °C
Ochrana IPX4

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka JBL
  • Nabíjecí pouzdro
  • Nabíjecí kabel typu USB-C
  • 3 velikosti náušníků
  • Otevřený nástavec do uší
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Bezdrátové sluchátka JBL Tune Flex, ghost black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.