Bezdrátová sluchátka Denon AH-GC30, černé

Cena s DPH
6 219 Kč
Cena bez DPH: 5 140 Kč
 
 
Kód produktu: 404093
Denon

Bezdrátová sluchátka Denon AH-GC30, černé [AHGC30BKEM]

Bezdrátová sluchátka Denon AH-GC30 integrují nejnovější technologii na potlačení šumu s novými měniči Denon FreeEdge pro zprostředkování nejlepší audio zkušenosti. K dispozici v černé nebo bílé barvě. Nové AH-GC30, jsou druhou generáciiou sluchátek s potlačením šumu od společnosti Denon, které byly navrženy tak, aby vycházely z oceněného zvuku a komfortu svého předchůdce. Vyvinutý s novými velkými 40 mm vyladěnými měniči FreeEdge s Hi-Res certifikací, si AH-GC30 zachovávají svou přirozenou tónovou rovnováhu bez nadsázky zbarvení a zároveň přinášejí hluboce ponorný zážitek z poslechu-ideální pro hudbu a filmy. Ať už cestujete nebo pracujete, tři způsoby zrušení hluku zajišťují klid a ticho vždy po ruce. Nový monitor okolí znamená, že nikdy nezmeškáte oznámení ani rozhovor. Dvojité mikrofony poskytují pozoruhodnou jasnost hlasu při uskutečňování a přijímání telefonických hovorů. Tyto lehké bezdrátová sluchátka do uší jsou vybaveny pokročilými technologiemi Denon, které dodávají úžasný zážitek z poslechu každý den.

Vychutnejte si hudbu a zábavu bezdrátově. Hi-Res certifikace, vestavěná podpora pro AAC a Bluetooth aptX HD zajišťuje nejvyšší kvalitu zvuku.

Systém Denon na ochranu proti hluku nové generace využívá dvojité mikrofony na každém uchu a tři režimy na potlačení šumu navrženy pro leteckou dopravu, dojíždění do práce a kancelář. Každý režim je navržen speciálně ke snížení nebo odstranění okolního hluku ve vašem prostředí. Poslouchejte hudbu, telefonujte, dívejte filmy a soustřeďte se na svou práci bez rušivého hluku.

Ideální pro dlouhé poslechy, měkké, nastavitelné hlavové pásky a dvojité náušníky s paměťovou pěnou zaručují perfektní napasování a hodiny pohodlí, které nikdy nejsou únavné.

  • Lehké a sklopné AH-GC30 jsou odborně navrženy pro ty, kteří jsou na cestách. Součástí balení je luxusní kapsa na přenášení sluchátek a příslušenství, kabel USB Micro-B, který se připojuje na jakoukoliv USB nabíječku nebo USB port počítače na nabíjení lithium-iontové baterie a audio kabel se zabudovaným mikrofonem a dálkovým ovládáním pro poslech s kabelem.

    základní vlastnosti

  • Typ sluchátek: sluchátka přes uši
  • Impedance: 16 ohms
  • Senzitivita: 98 dB/mW
  • Frekvenční odezva: 5-50,000 Hz
  • Výkon RMS/MAX: 1,000 mW




  • Recenze na Bezdrátová sluchátka Denon AH-GC30, černé

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.