Bezdrátová klávesnice Logitech POP Key Blast, černo-žlutá

Cena s DPH
2 329 Kč
Cena bez DPH: 1 925 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 439378
Logitech

Bezdrátová klávesnice Logitech POP Key Blast, černo-žlutá [920-010735]

Zvýrazněte svou osobnost
Dejte prostor své osobnosti na pracovním či domácím stole i mimo něj prostřednictvím klávesnice Logitech POP Key. V symbióze s myší POP nechte prostřednictvím estetických a zábavných přizpůsobitelných klávesnic zazářit své skutečné já.

    • Design Blast
      Klávesy v odvážné kombinaci černé, šedé a žluté barvy se setkávají na této designově výjimečné klávesnici s názvem "výbuch/náraz". Změňte hru pomocí klávesnice POP Blast a dejte jasně najevo nádech retro stylu, co se ve vás skrývá.

    • Pocity na konečcích prstů
      Šťasný? Rozzlobený? Zamilovaný? Klávesnice POP se dodávají s osmi vyměnitelnými klávesami emoji, které můžete snadno kombinovat podle své nálady. Můžete je přiřadit k jakémukoli existujícímu emotikonu, který se vám líbí, pomocí softwaru Logitech nebo klepnout na tlačítko nabídky emotikonů a vybrat si z celé škály emotikonů během chatování s přáteli. Emoji a software jsou momentálně podporovány pouze v systémech Windows a macOS.

  • Zblázněte se do mechaniky
    Zažijte psaní, které je téměř návykové, na mechanických klávesách ve stylu psacího stroje. Pociťte, jak se vaše prsty odrážejí po klávesách, a poslechněte si, jak mechanické spínače cvakají, cvakají a pukají při každém stisku. Old-schoolové a tak uspokojivé.


    • F'N cool nové zkratky
      Nenechte se oklamat vintage estetikou POP Keys. Jeho 12 nových zkratek FN vám poskytne to, co dnes skutečně potřebujete – pomohou vám „sestříhat“ obrazovku, spustit převod hlasu na text, a ztišit nebo vypnout váš mikrofon například při dlouhém online meetingu a mnohem více pouhým stisknutím klávesy. (vyžaduje software Logitech)

    • Připojte se ke třem zařízením současně
      S pomocí kávesů POP Keys Easy Switch můžete spárovat až 3 zařízení a přepínat mezi nimi jediným klepnutím. Připojte se k počítači, tabletu nebo telefonu prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth nebo USB přijímače Logi Bolt.

  • Kompaktní a pohodlné
    Všechny potřebné klávesy na rámu šetřícím prostor. Zaoblené kulaté klávesy se přizpůsobí tvaru konečků vašich prstů pro pohodlné a plynulé dotykové psaní. Kompaktní design POP Keys navíc umožňuje umístit myš blíže, abyste měli více pohodlí a lépe drželi tělo.

    • Vaše na dlouhou dobu
      Ve skutečné módě Logitech jsou POP klávesnice navrženy tak, aby vydržely. S výdrží baterie až tři roky a klávesami, které vydrží až 50 milionů úderů (to je mnoho), můžete tvořit, chatovat a vyjadřovat se podle sebe.

    • Zážitek plný sebevyjádření
      Mějte svůj prostor nadesignovaný podle vašeho vkusu a osobnosti prostřednictvím správného příslušenství, abyste nastartovali a posunuli svou produktivitu a styl na novou úroveň. 

 

Technická specifikace
Typ kláves: mechanické, TTC
Připojení: Bluetooth LE
Logi Bolt
Dosah: 10 m
Životnost kláves: 50 milionů stlačení
Aktivační síla: 45 g
Celková dráha zdvihu: 4 mm
Kompatibilita: klávesnice - Windows, macOS, Chrome OS, Android, OS, iPadOS
Emoji a software - Windows, macOS
Diktování - Windows, macOS, momentálně dostupné pouze ve vybraných jazycích a geografických oblastech
Rozložení kláves: US
Speciální klávesy: 4x emoji klávesy, 1x emoji panel
Podsvícení: ne
LED kontrolky: 1x bílý Caps Lock, 1x zelený/červený indikátor baterie, 3x bílé LED diody Easy-Switch Channel
Materiál: Vrchní a spodní kryt ABS, PC na světlovodel
Napájení: 2 x AAA baterie (není součástí balení)
Životnost baterie: 36 měsíců
Rozměry: 321 x 35 x 138 mm
Hmotnost bez kabelu: 776 g

Produktové video

Recenze na Bezdrátová klávesnice Logitech POP Key Blast, černo-žlutá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.