Bezdrátová Herní klávesnice Logitech G613 Wireless

Cena s DPH
2 589 Kč
Cena bez DPH: 2 140 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 407325
Logitech

Bezdrátová Herní klávesnice Logitech G613 Wireless [920-008393]

Herní klávesnice G613 je bezdrátová klávesnice nové generace navržená pro hráče, kteří požadují vysokovýkonné schopnosti mechanických přepínačů a svobodu bezdrátového hraní.

Prostřednictvím komplexního inženýrství a designu vyvinul Logitech G robustní bezdrátové řešení na řešení základních problémů latence, stability a připojení. Konečným výsledkem je vysoce kvalitní bezdrátové řešení Lightspeed, které dosahuje kabelový výkon

Hmatové spínače Romer-G poskytují tichý a přesný mechanický výkon s neuvěřitelným pocitem a trvanlivostí se 70 M trváním kliknutí. Dotykové spínače Romer-G mají na výběr špičkových odborníků v oblasti Esporte a mají aktivaci nakrátko při 1,5 mm, což znamená o 25 % rychleji 11,5 mm oproti 2,0 mm aktivační vzdálenosti na standardních mechanických spínačích. stisky kláves jako standardní mechanické spínače v soutěži. Romer-G je perfektní kombinací rychlosti, přesnosti a tichého výkonu při zachování rozpoznatelného hmatového ovládacího pocitu.

Šest vyhrazených G-klíčů je možné programovat pomocí vlastních maker a příkazů v aplikaci. Proveďte složité akce jednoduše a rychle pomocí stisknutí klávesy. G-klíče mohou být přiřazeny jednotlivým hrám nebo aplikacím pro přizpůsobitelnost a pohodlí. Použijte Logitech G HUB na snadné nastavení a správu profilů, příkazů a dalších. G213 obsahuje speciální ovládací prvky médií, které lze použít pro okamžité přehrávání, pozastavení a ztlumení hudby a videa. Upravte hlasitost nebo přeskočte na následující skladbu stiskem jediného tlačítka.

  • Trvanlivost: 70 milionů stisknutí kláves
  • Ovládací vzdálenost: 1,5 mm
  • Ovládací síla: 45 g
  • Životnost baterie: 18 měsíců (může se lišit v závislosti na podmínkách uživatele a počítače)
  • Rozměry: Výška: 478 mm Šířka: 216 mm Hloubka: 33 mm
  • Hmotnost: 1,4 kg
  • Rozložení kláves: US

  • Recenze na Bezdrátová Herní klávesnice Logitech G613 Wireless

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.