Beyond: Two Souls CZ PS3

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 211641
PlayStationCZ titulky
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 379 Kč

Beyond: Two Souls CZ [PS3]



Od tvůrců cenami ověnčeného hitu Heavy Rain přichází unikátní, interaktivní psychologický thriller. Díky zbrusu novému hernímu enginu a přesvědčivému, originálnímu příběhu Beyond: Two Souls představuje novou generaci interaktivního dramatického hraní.

Ponořte se do života Jodie Holmes, mladé ženy, která má nadpřirozené schopnosti díky její psychickému propojení s neviditelnou entitou. Zažijte nejvýraznější okamžiky života Jodie, a ovlivněte její osud prostřednictvím akcí a rozhodnutí, které mají na děj hry osudný vliv.

Hra, která obsahuje psychologické, duchovní a thriller elementy, se soustředí na otázky, co se stane po smrti. Hra poskytuje hráči možnost prožít 15 let (od 8 po 23) Jodie na silnicích, kde se snaží zjistit skutečné poselství entity s názvem Aiden, která stojí po jejím boku během celého jejího života.

BEYOND: Two Souls má exkluzivní Hollywoodské obsazení-v roli hlavní hrdinky Jodie Holmes-ové stojí Ellen Page, mezi dalšími se objeví osobnosti jako Willem Dafoe či Kadeem Hardisone.

  • Zažijte zcela novou průlomovou technologii od Quantic Dream, která vytváří jednu z nejlépe vypadajících her, které byly kdy viděny na PS3.
  • Ponořte se do poutavého a nepředpovídatelného příběhu, obsazeného hollywoodská hvězda Ellen Page v hlavní roli.
  • Převezměte kontrolu nad Jodie, stejně jako nad mysteriózní entitou v okázalých akčních a dobrodružných scénách.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL dabingHU titulky

    Recenze na Beyond: Two Souls CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.